Djurgården gör över 2,5 mål mot J Södra? Det tror jag och klickar iväg ett spel.

Trots att DIF tappat Kim Källström, Mange Eriksson och Gustav Engvall inför den här säsongen tycker jag truppen känns stark. Saknar egentligen enbart en vass forward för att laget ska kännas komplett. Det talar kanske emot mitt spel, men jag tycker ändå att offensiven känns bra - framför allt på de offensiva mittfältspositionerna. Kerim Mrabti håller jag riktigt högt med allsvenska mått mätt. Radetinac, Ring och Kozica kämpar om de övriga platserna. Kevin Walker har visat att han kan axla Kim Källströms inläggsfot på fasta situationer på ett hyfsat sätt. DIF har känts farliga där hittills.

Gjorde 6-0 på ett svagt Degerfors och följe upp det med 1-0 mot Frej senast (då de skapade mycket och borde gjort minst ett mål till). Nu är de tillbaka hemma på Tele 2 med allt vad det innebär i form av förutsättningar. Gruppsegern är i stort sett klar, men de behöver gärna vinna för att bli en av de fyra bästa gruppettorna - vilket garanterar hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Tror därför vi får se ett påkoplat hemmalag inför en okej hemmapublik.

J Södra kan inte avancera, så den här matchen gäller inte så mycket för deras del. Kan därmed spela rätt avslappnat - behöver inte parkera bussen lika tydligt som de kanske gjrot om det här var match ett i gruppspelet. Möjligtvis öppnar det för lite rotation i truppen? Har inför den här säsongen tappat riktigt tunga namn: Gojani, Calisir och Kozica och jag tror laget får det tufft att hänga med i Superettans tabelltopp den här säsongen. Här saknas dessutom stomme-spelare som Fredric Fendrich och Tommy Thelin. Bygger nytt med ny tränare och känslan är att de har en bit kvar. Har sett laget en del under försäsongen och tycker inte de imponerat.

Tror DIF tar en klar seger i en match som jag förväntar mig blir rätt öppen. Trots att Djurgården saknar en vass anfallsspets tror är det i offensiven de har alternativ på bänken. Bytena de kommer göra här lär alltså innebära att offensiva pjäser kommer in.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip