På Keepmoat Stadium gästas tabelljumbon Doncaster Rovers av serieledande Rotherham United och jag tror att bortalaget är bra nog för en ny stabil trepoängare här.

Doncaster är alltså tabelljumbo i League One och noteras för blygsamma 19 poäng efter 28 framträdanden i ligan. Just nu finns det egentligen ingenting som talar för att hemmalaget ska undvika degradering till League Two nästa säsong och deras minst sagt utsatta tabelläge lär knappast förbättras när de gästas av ett bortalag som jagar avancemang till The Championship.

Rotherham är nämligen serieledare i League One i detta nu och detta med 56 poäng inspelade på 27 matcher. Tvåa är Wigan på 55 poäng, men för deras del är det bara 25 matcher genomförda och sedan finner vi Sunderland på en tredjeplats, två poäng bakom serieledarna, men då med två matcher mer spelade.

Toppstriden är alltså en jämn sådan och för Rotherham United gäller det att fortsätta plocka trepoängare. De har allt i egna händer och med rätt skärpa, attityd och målsättning inför mötet med tabelljumbon på bortagräs under tisdagskvällen löser de en trepoängare tämligen bekvämt, tror jag.

SPELTIPS
Rotherham United -1 (asian) till 1.62 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Haka på Melkers andel på Europatipset ikväll!




This is the stats tab
This is the post tip