Dortmund under 4,5 skott på mål spelas.

Det bjuds på stormöte under lördagskvällen i Tyskland när Bayern gästar Borussia Dortmund. Dortmund vann senast övertygande mot Sevilla med 4-1 på bortaplan. Har gått lite knackigt i ligan men är på samma poäng som just Bayern så ingen fara. Jude Bellingham visade återigen upp sitt register mot Sevilla och hur bra han är på mittfältet. Dortmund kommer få svårt att behålla honom nästa sommar.

Bayern Munchen har gått rent i CL och seger mot Plzen nästa vecka så är man klara för åttondelsfinal. Lite trögare i serien där man bara vunnit 4/8 matcher. Men skulle man vinna här så kan man faktiskt gå upp i serieledningen om andra resultat går deras väg.

Det blir oftast storebror mot lillebror i dessa matcher. Dortmund får försöka hitta ett spel med boll även om Bayern kommer vilja ha bollen så fort de tappar den. Tror inte riktigt på så fartfylld match som oddsen säger här. Sällan Bayerns motståndare får fem skott på mål och jag tror inte det här blir något undantag när Dortmund står på andra sidan.

Jag spelar Dortmund under 4,5 skott på mål @1.65 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip