Borussia Dortmund tar emot Hertha Berlin i sena lördagsmatchen i Bundesliga.
Mitt speltips: Asian -1,5 på Dortmund. Spelet sitter om hemmalaget vinner med två eller fler mål.

Tabelltvåan Dortmund studsade tillbaka fint efter förlusten mot Bayern Munchen förra veckan. Körde över ett sorgligt Paderborn med 6-1 efter att samtliga mål kommit i andra halvlek. Detta trots att Haaland saknades. Funkade fint med Sancho, Hazard och Brandt som en dynamisk fronttrio. I skrivande stund oklart om Haaland kan spela här, utgångstipset är att han inte gör det. Ny på frånvarolistan är avstängde Hummels.

Dortmund har fortfarande press på sig från lagen närmast bakom i tabellen. Med 15 poäng kvar att spela om finns fortsatt en viss risk att laget kan tappa CL-platsen om resultaten går emot. Har inte råd att tappa onödiga poäng i en sån här match. Och när Dortmund väl vinner - då är det ofta med fler än ett mål. 14/18 Bundesligasegrar har varit med två eller fler mål.

Tänkbar elva:
Bürki - Piszczek (c), Can, Akanji - Hakimi, Witsel, Delaney, Guerreiro - Sancho, Hazard, Brandt

Hertha Berlin har gått rätt starkt i återstarten. Tagit tio av tolv möjliga poäng med målskillnaden 11-2. Starkt jobbat såklart, men spelschemat har varit rätt tacksamt med matcher mot formsvaga lag som Union Berlin och Augsburg. Har nu viss häng på Europa League-platserna, men det ska mycket till för att de ska nå dit - möter tre topp sex-lag sista fem omgångarna. Tycker laget är ett mittenlag och förtjänar att ligga där de ligger - svårt att räcka till mot topplagen.

Tänkbart lag:
Jarstein - Pekarik, Boyata, Torunarigha, Mittelstädt - Skjelbred, Grujic - Lukebakio, Darida, Cunha - Ibisevic (c)

Bortsett matchen mot Bayern Munchen har Dortmund tre raka segrar med 12-1 i total målskillnad. Prestationen mot Bayern var också rätt okej trots förlusten - Bayern är brutala för dagen. Svårt att se något annat än att Dortmund tar en ny rätt bekväm seger här. Och som sagt, när Dortmund vinner blir det oftast med två eller fler mål då de har flera riktigt kontringsstarka spelare och ofta går för fler mål snarare än bevakar.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip