Speltips: Ö2,5 mål till 1.77 hos Bethard .

Borussia Dortmund tar emot Milan i den andra rundan av Champions League-gruppspelet. Dortmund gick på pumpen i det första mötet i gruppen mot PSG med 2-0, medan Milan endast fick med sig 0-0 hemma på San Siro mot Newcastle.

Hemmalaget är ännu obesegrade i ligan och står på fjorton inspelade poäng efter sex omgångar. Man har två poäng upp till ligaledande Bayer Leverkusen, men en fullt godkänd start. Tränare Edin Terzic gick dock ut med att Dortmund ännu inte hittat sista växeln och att det finns en hel del rum för utveckling.

Milans start i Serie A är lik Dortmunds. Fullt godkänd, men där förlusten i derbyt mot Inter är enda plumpen i protokollet hittills i ligaspelet. I övrigt är det idel vinster och ett lag som faktiskt ser harmoniskt ut, trots en hel del nya spelare in under sommaren. Man kommer från en väldigt stark 2-0 seger mot Lazio i helgen.

Två lag i form

Trots att båda lagen misslyckades med att göra mål i sina inledande matcher i det här gruppspelet, tror jag vi har en målrik tillställning framför oss. Detta är två lag som gärna går framåt, och på grund av poängtappen i första matcherna är detta en match båda lagen gärna vinner.

Dortumunds anfallsspel har hackat en aning i vissa matcher i år och man har inte gjort lika många mål som toppkollegorna i Bundesliga hittills, men kvalitén finns fortfarande där och tre mål senast mot Hoffenheim på bortaplan visar på just det.

Milan dras med en del skadeproblem i egentligen alla lagdelar, vilket jag tror kommer öppna upp för en ännu öppnare matchbild. Man har dock klarat sig galant hittills, men nu väntas även Loftus-Cheek missa denna match vilket är ett tungt avbräck.

Jag tror på en match där båda lagen känner att man har goda chanser att vinna sett till vilka fina former man är i. Därför tror jag på en öppen matchbild där båda lagen går för segern ganska rejält per omgående. Vid seger är man laget som verkligen tar greppet om en slutspelsplats i denna tajta grupp. Jag spelar därför Ö2,5 mål i matchen till 1.77 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip