Jag trodde hårt på Tottenham i första mötet.
Då hade nämligen Dortmund stora offensiva problem, samtidigt som man hade agerat slarvigt bakåt.
Det stämde ganska bra.
Efter en pigg tysk första halvlek – med trubbig offensiv – tog Spurs sedan över.
Och vann till slut med 3–0.
Dortmund – med den gula väggen i ryggen – kommer så klart inte lägga sig ned och dö i den här returen. Utan det är full fart framåt från minut 1.
All in.
Får tyskarna bara in 1–0 hyggligt tidigt kan det trots allt bli nerv i den här åttondelen.
Till skillnad från matchen på Wembley kan nu offensiva stjärnor som Marco Reus (20/13) och Paco Alcácer (19/13) spela. Även mittbacken Akanji (15/1) är tillbaka.