Toppen mot botten i irländska Premier League när jumbon Drogheda United tar emot serieledande Shelbourne FC.

Drogheda:

Är sist i irländska Premier League med blott tre segrar på hela säsongen och 16 inspelade poäng på 22 omgångar. Formkurvan pekar fortsatt skarpt nedåt med fyra förluster och ett kryss på de fem senaste.
Drogheda har gått 15 raka matcher utan seger och behöver ett rejält uppsving om det inte ska bli nedflyttning efter fyra år i följd i högstadivisionen. Senast blev det storförlust, 1-5, borta mot ligatvåan Derry City där Drogheda inte kom nära att utmana om någon poäng. The Drogs är dock snäppet vassare på hemmaplan, där man plockat 13 av lagets totalt 16 poäng.

Skyttekungen Frantz Pierrot, som är målbäst med sina fyra kassar, är avstängd här efter utvisningen senast. Aaron McNally, Gary Deegan och Steve Bawa dras alla med skadebekymmer och är osäkra till torsdagens batalj.

Shelbourne:

Återfinns i helt andra änden av tabellen och toppar ligan med två poäng före Derry City och hela 30 fler poäng än Drogheda. Formen är god med fyra segrar och ett kryss på de fem senaste. Senast blev det en solid 2-0-seger hemma mot Galway och Shelbourne, som tränas av forne landslagsstjärnan och Chelsea-spelaren Damien Duff, fortsätter att släppa in extremt få mål. 14 på 23 matcher och laget har hållit nollan i tre raka matcher.

Shelbourne fortsätter spänna musklerna

Shelbourne fortsätter att gå som tåget, har en solid defensiv och reser förstås till hopplöst formsvaga Drogheda med förhoppningen om en fjärde viktoria och fjärde hållen nolla i följd. Tabellen talar sitt tydliga språk om att det råder klasskillnad lagen emellan och gästerna bör ha goda chanser här. Raka tvåan finns till 1,85 hos Coolbet .

This is the stats tab
This is the post tip