Malmö FF reser till Luxemburg för retur mot Dudelange.
Mitt speltips: Asian -1 på Malmö FF.

Visst, Malmö FF har 3-0 från första mötet i ryggen och behöver därmed inte vinna här. Men det jag såg av Dudelange i första mötet osade Superettanklass. Så det här är lika mycket ett spel mot Dudelange som det är ett bet på Malmö FF.

Nytt minifiasko för skåningarna i söndags. Tog ledningen och såg rätt bra ut mot Sirius, men tappade in två mål och förlorade till slut. Såg rätt bra ut inledningsvis och skapade tillräckligt för att vinna. Men det är tydlgit att Malmö inte får det att lossna riktigt. Fortfarande i allra högsta grad med i guldstriden, men det ser inte ljust ut. Europa därmed ännu viktigare så jag tror vi får se ett hyfsat inspirerat MFF här. Även om de har 3-0 i ryggen är det liksom inte läge för ännu ett fiasko.

Även om de skulle vilja rotera lite så är det en bra elva som kommer till spel. Bänken mot Sirius innehöll namn som Toivonen, Rieks, Hugo Larsson, Birmancevic och Ceesay. I helgen väntar den kanske mest tacksamma uppgiften som finns i Allsvenskan då Sundsvall komemr på besök. Så behöver inte vara alltför framåtblickande.

Dudelange har ligapremiär i helgen och i första mötet mot Malmö drog en av de mer meriterade spelarna på sig ett rött kort, därmed avstängd.

Kommer Malmö bara upp i hygglig nivå ska de ha toppchans här i min bok. Skulle det stanna på uddamålsseger blir det push och pengarna tillbaka, vilket känns okej. Men samma siffror som förra veckan hade inte förvånat mig.

This is the stats tab
This is the post tip