SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Allianz Arena spelar Bayern München sin första match i den tyska cupen, DFB Pokal, mot Düren, i den första omgången. Dock blir det inte det Bayern München laget som vann Champions League som kommer till start, givetvis, utan mest juniorspelare. Det skiljer fyra divisioner mellan lagen där Bayern München spelar i Bundesliga och Düren i Oberliga - som är den femte nivån i det tyska fotbollsliga systemet. Bayern München ska bara vinna matchen men något supertidigt mål tvivlar jag starkt på.

Det finns en massa anledningar till att Bayern München inte kommer till start med sina allra bästa spelare:
- Den fjärde omgången av Nations League avslutas dagen innan denna match.
- Ligamatchen borta mot Arminia Bielefeld, som spelas två dagar efter denna cupmatch, är av högsta prio.
- Bayern München möter ett lag som de bara ska slå även med sina allra sämsta spelare i truppen.

De mest generösa spelbolagen erbjuder 1,01 i vinnarodds på Bayern München. Så stor är skillnaden mellan lagen. Ändå vill jag inte helt underskatta Düren. I Oberliga har de inlett på ett lysande sätt genom att ta tre raka segrar mot Deutz 05 med 2 - 1, sedan Glesch/Paffendorf med 3 - 0 och senast blev det 2 - 0 mot Fortuna Köln U23. Düren har också spelat en annan cup, Mittelrheinpokal, där de vann semifinalen med 2 - 0 mot Viktoria Arnoldsweiler och finalen med 1 - 0 mot TSV Alemannia Aachen.

I mitt tycke är det ändå starkt av Düren att bara släppa in ett mål på dessa fem matcher. Den enda chansen som Düren har mot Bayern München är genom att försvara sig starkt, så länge det bara går, för att sedan satsa på kontringar och omställningar som uppstår under matcher. Större chans till avancemang än så har inte Düren. Jag tippar på att Düren kan hålla undan Bayern München reserverna till den grad att det blir mållöst under de första tio minuterna. Därefter kan Bayern München vinna stort ändå.

Speltips Düren - Bayern München:
Inget mål före 09:59 - odds 1.61 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Düren:
Jackmuth - Becker, Sobiech, Weber, Wipperfürth - Antoski, Omerbasic, Pütz, Störmann, Simon - Brasnic.

Bekräftad startelva - Bayern München:
Nübel - Sarr, Süle, Boateng, Davies - Martinez, Roca - Musiala, Müller, Costa - Choupo-Moting.
---

This is the stats tab
This is the post tip