bet365 livestreamar matchen.

På Regional Sport Complex Brestsky spelas ett toppmöte i vitryska Premier League, där landets två bästa lag ställs mot varandra när Dynamo Brest tar emot BATE Borisov. Tabellen är inte helt enig med mig i påståendet, även om marknaden fortfarande har dessa två lag som favoriter till ligaguldet, eftersom lägst odds erbjuds på tabellettan BATE Borisov och sedan på tabellsjuan Dynamo Brest. Det skiljer sex poäng mellan lagen efter nio omgångar, där BATE Borisov har varit det klart bättre laget.

För Dynamo Brests del har det hittills varit en berg och dal bana, där laget har haft bekymmer med att hitta kontinuitet i sitt spel. Bortsett från öppningsmatchen hemma mot Smolevichi som blev en oavgjord match har resten av deras kamper slutet i hälften förluster och hälften vinster. Tre av dessa fyra förluster har kommit under de fem senaste matcherna, så formen är långt ifrån toppen. Senast blev det förlust borta mot BGU Minsk med 1 - 2, där Dynamo Brest gjorde en tafatt match och försvarade sig uselt.

Det spelet som Dynamo Brest visade upp senast räcker inte långt mot det formstarkaste och bästa laget i landet. Det började illa för BATE Borisov med förluster innan de hittade formen och vände på steken. Nu har de fyra raka segrar mot Gorodeja borta med 2 - 0, Neman hemma med 3 - 1, Smolevichi borta med 5 - 3 och senast blev det utklassning hemma mot dåvarande tabelltvåan Slutsk med hela 3 - 0. BATE Borisov öser in mål och det finns knappt någon chans för Dynamo Brest att stoppa det.

När BATE Borisov är inne i en sådan fin stim och spelar en briljant fotboll som de gör i nuläget så finns det inget lag i Vitryssland som kan stoppa deras frammarsch. Då Dynamo Brest inte är på topp och dessutom har problem i sitt försvarsspel blir det ännu svårare för en titelkonkurrent att plocka poäng mot BATE Borisov - som ska vara givna favoriter till att vinna matchen. Marknaden erbjuder dock en bit över dubbla pengar på att BATE Borisov tar samtliga tre poäng och det är jag helt övertygad om att de gör.

Speltips Dynamo Brest - BATE Borisov:
2 - odds 2.15 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Dynamo Brest:
Pavel Pavlyuchenko, Kiki Gabi, Artem Bykov, Sergei Krivets, Sergey Kislyak, Oleg Veretilo, Aleksandr Pavlovets, Vsevolod Sadovskiy, Mikhail Gordejchuk, Roman Yuzepchuk & Pavel Savitskiy.

Preliminär startelva BATE Borisov:
Anton Chichkan, Bojan Nastic, Aleksandar Filipovic, Evgeni Yablonski, Stanislav Dragun, Maksim Skavysh, Egor Filipenko, Igor Stasevich, Jakov Filipovic, Willum Thor Willumsson & Pavel Nekhajchik.
---

This is the stats tab
This is the post tip