bet365 livestreamar matchen.

På Regional Sport Complex Brestskiy tar Dynamo Brest, Vitrysslands näst bästa fotbollslag efter BATE Borisov, emot Dinamo Minsk i toppdivisionen Premier League. I mitt tycke råder det ingen tvekan om vilket som är det bättre laget utav dem. Dynamo Brest är, trots en seg inledning på säsongen, en av de tre hetaste kandidaterna till ligaguldet. Gästerna Dinamo Minsk ligger på en 13:e plats och kommer till matchen med en hemmaförlust i ryggen. Det är solklart fördel Dynamo Brest inför mötet.

Efter sju spelade omgångar befinner sig Dynamo Brest på en 10:e plats i tabellen. De har inte alls fått den starten som de har hoppats på och det har varit väldigt mycket stolpe ut för deras del. Detta är något som vände senast när de körde över jumbon Belshina med 3 - 0. I den matchen fungerade allting för Dynamo Brest, som försvarade sig kompakt, låg rätt i sina positioner och förvaltade mestadels av de lägen som skapades. Mest imponerad är jag över hur laget försvarade sig genom hela matchen.

Om Dynamo Brest kan upprepa det försvarsarbetet som de visade upp senast mot Belshina så är jag övertygad om att detta möte blir en enkel trepoängare. Anledningen är dels för att Dynamo Brest kan förlita sig på sitt formstarka anfallsspel, som är tveklöst ett av de bästa i ligan, samt att Dinamo Minsk inte klarar av att hålla nollan på bortaplan. Även denna säsong har de haft problem med detta och släppt in mål i samtliga bortamatcher, som har spelats mot FC Minsk, Gorodeja och Smolevichi.

Det är en klasskillnad bland spelarna när Dynamo Brest och Dinamo Minsk jämförs på pappret. När formen dessutom pekar uppåt för Dynamo Brest, med en stark försvarsinsats senast, och pekar neråt för Dinamo Minsk, som senast förlorade hemma med 1 - 2 mot Slutsk, är Dynamo Brest givna favoriter. Därmed finns ett värde i allt över dubbla pengar på en rak hemmaseger.

Speltips Dynamo Brest - Dinamo Minsk:
1 - odds 2.15 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Dynamo Brest:
Pavel Pavlyuchenko, Kiki Gabi, Artem Milevsky, Sergey Kislyak, Oleksandr Noiok, Oleg Veretilo, Aleksandr Pavlovets, Denis Laptev, Mikhail Gordejchuk, Roman Yuzepchuk & Pavel Savitskiy.

Preliminär startelva Dinamo Minsk:
Maksim Plotnikov, Igor Shitov, Miha Goropevsek, Dominik Dinga, Ivan Bakhar, Marko Pavlovski, Evgeniy Shikavka, Karlo Brucic, Vladislav Klimovich, Aleksey Rios & Edgar Olekhnovich.
---

This is the stats tab
This is the post tip