Dags för kvartsfinaler i CL-kvalet där Dynamo Kiev möter Fenerbache.
Mitt speltips: Fenerbache +0, alltså insatsen tillbaka vid oavgjort, till 1.76 på Bethard eller något kambibolag som LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Neutral plan är det som gäller när ukrainska lagen ska spela "hemma" i europeiska cuperna. Den här gången hamnar vi i Lodz, Polen cirka 100 mil från den Ukrainska huvudstaden.
Just nu i krigstider är den ukrainska ligan på hold, vilket betyder att det var länge sedan laget spelade en tävlingsmatch. Vi får gå tillbaka till december 2021. Efter det har det handlat om träningsmatcher mot varierat motstånd. Klurigt läge och svårt att attrahera spelare från bland annat Brasilien som varit väldigt populärt genom åren. Anfallaren Vitinho och den uruguayanska mittfältaren Carlos de Pena har till exempel lämnat och återvänt till Sydamerika.

För Fenerbaches del avslutades ligan i maj där man hamnade på en andraplats tillslut. Formen under rådande försäsong har varit strålande och laget verkar ha något bra på gång i år. Fem raka segrar är turkarna uppe i nu och i de tre senaste har laget även hållit nollan. Den portugisiske coachen Jorge Jesus ser alltså ut att båda fått till defensiven och anfallspelet med 2-0 (Hull), 3-0 (MOL Fehervar), 1-0 (Partizan) senaste veckorna inför detta CL-kval.

Kollar vi Dynamos träningsspel har insatserna varierat. Förlust senaste två mot Antwerpen (2-1) och Lyon (3-0), innan man slog ett reservbetonat Lyon (3-1) samt schweiziska Luzern (2-1). Medan Dynamo Kievs lag mestadels består av inhemska spelare så hittar vi en hel del heta namn i Fenerbache så som Enner Valencia, Diego Rossi, Bruma och Dursun. Tycker det här bör visa sig ordentligt på plan då det bör skilja en hel del i både klass och matchform på de flesta positioner i lagen.

Summerar vi lagens form, truppläget (Dynamo utan sydamerikanerna Vitinho, Ramirez och de Pena), Kievs uteblivna tävlingsspel sedan december 2021 och att matchen spelas på en neutral plan istället för ett kokande NSC Olimpiyskiy Stadium i Kiev så blir valet enkelt för mig. Jorge Jesus har något vackert på gång med detta turkiska storlag.

Speltips: Fenerbache +0 till 1,76 hos Bethard , LeoVegas , Expekt eller Unibet känns bra.

This is the stats tab
This is the post tip