Motivation slår klass.

Stormakten Brasilien avslutade förra året med att vara den första nationen i Sydamerika att kvala in till VM i Qatar. De har därmed inget att spela - med fem omgångar kvar av VM-kvalet. Näst ut väntar en stentuff landskamp när de gästar Ecuador på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Ecuador är otroligt hemmastarka och svårslagna. Samt motiverade då en biljett till VM står på spel.

Efter att ha misslyckats med att kvala in till förra VM i Ryssland är Ecuador ett revanschsuget landslag. Något de har visat upp i VM-kvalet. Där har det blivit 23 poäng efter 14 landskamper, som räcker till en tredje plats i tabellen. Det är sex poäng ner till utmanaren Peru. Dock återstår många omgångar. Så det gäller att inte tappa mark. På hemmagräs Ecuador varit brutala med en målskillnad på 17:5 efter sju landskamper. Under de fyra senaste hemmamatcherna har de också lyckats hålla nollan.

Bäst försvar av alla under VM-kvalet har Brasilien ändå visat upp. Bara fyra mål har släppts in efter 13 landskamper. De är en obesegrad tabelletta med 11 segrar och 2 kryss. Tvåan Argentina har 6 poäng färre i tabellen. Utan någon press kan Brasilien spela av de återstående landskamperna. Brasilien får klara sig utan X-faktorn Neymar, som är skadad. Samt Roberto Firmino och Richarlison, som inte har tagits ut i truppen. Visst finns det kvalité i världsklass ändå. Dock är inte motivationen riktigt där.

Ecuador håller aldrig igen utan kör på med sitt offensiva spelstil - även mot toppnationer i Sydamerika. En underhållande tillställning är att vänta mellan två landslag som har sprayat in mål i kvalet. Spelbolag har brassar som en liten favorit till seger. Känslan är att mötet är vidöppet. Ecuador har en minst lika stor chans till poäng, efter att ha spelat strålande på hemmamark. Därmed blir det ett spel på att Brasilien inte vinner landskampen utan att den slutar oavgjort eller med en rak seger till Ecuador.

Speltips Ecuador - Brasilien:
1X - odds 1.65 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Ecuador:
Alexander Dominguez, Angelo Preciado, Felix Torres, Piero Hincapie, Pervis Estupinan, Alan Franco, Jhegson Mendez, Moises Caicedo, Ayrton Preciado, Michael Estrada & Enner Valencia.

Preliminär startelva - Brasilien:
Alisson Becker, Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Sandro, Lucas Paqueta, Carlos Casemiro, Fred, Raphinha, Gabriel Jesus & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip