bet365 livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme i den andra omgången. På Arena Fonte Nova ska Chile försöka fortsätta att imponera i turneringen, efter en drömstart i premiären mot Japan. Näst på tur står Ecuador, som hade alla marginalerna emot sig i sin öppningsmatch. Självförtroendet såg inte ut att vara på planen hos Ecuador spelarna och då blir det tufft när formstarka Chile, som har en bättre spelare på samtliga positioner, står på andra sidan planen.

Ecuador har kvalat in i turneringen mycket tack vara sitt fina hemmaspel. På hemmaplan är Ecuador extremt svårslagna och plockar i princip alltid poäng, men på bortaplan är det skakigt. Alla matcher i denna turnering blir bortamatcher och det dröjde inte längre innan vi fick se ett skakigt Ecuador i öppningsmatchen mot Uruguay. Ecuador släppte in ett tidigt mål, som följdes upp av att Jose Quinteros drog på sig ett direkt rött kort efter 24 minuter. De offensive kreatören Angel Mena byttes ut direkt.

Resultatet av detta? En 0 - 4 förlust. Det är tufft att spela en man kort, ja, men, även innan denna turnering så släppte Ecuador in en hel del mål - bland annat 3 mål mot Mexiko. Ecuador spelade den första matchen med fyra backar, men det var ingen vidare nivå på dem heller. Matchens sista mål blev ett självmål av mittbacken Arturo Mina, så bedrövelsen var ett faktum. Ecuador spelarna gick ut med huvuden nere och jag tvivlar starkt på att de är mentalt förberedda inför nästa uppgift.

Reinaldo Rueda har ett spännande chilienskt lag att ta hand om. De är starka offensivt och defensivt, unga och meriterade, en del framgångsrika och massa hungriga spelare som vet att agenter runt om i världen tittar på. Vilken start Chile gjorde direkt när de slog Japan med 4 - 0. Även om Japan är betydligt bättre än vad de visade upp så tar vi ingenting ifrån Chile, som spelade på topp. Målen gjordes av Erick Pulgar och Alexis Sanchez och toppanfallaren Eduardo Vargas gjorde två mål.

Det är viktigt att offensiva spelare har kommit igång med målskyttet direkt. Chile har visat oss genom många mästerskap att deras offensiv är bland de bästa, kanske inte på pappret alla gånger men definitivt på planen när det gäller. En seger för Chile skulle ge de ett stort försprång innan sista matchen mot Uruguay. Alexis Sanchez och Eduardo Vargas gjorde också varsitt mål mot Ecuador i kvalet till Copa America för två år sedan. Nu är det dags att göra det igen.

Marknaden erbjuder en bit under dubbla pengar på en rak Chile vinst och det tycker jag är värdefullt, med tanke på att Chile har en bättre spelare på samtliga positioner, bättre form och bättre motivation i de stora mästerskapen. Därmed lägger jag ett spel på en Chile vinst till 1,92 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Ecuador:
Alexander Dominguez, Beder Caicedo, Gabriel Achilier, Arturo Mina, Pedro Velasco, Jefferson Orejuela, Jefferson Intriago, Eduar Preciado, Angel Mena, Antonio Valencia & Enner Valencia.

Preliminär startelva - Chile:
Gabriel Arias, Jean Beausejour, Guillermo Maripan, Gary Medel, Mauricio Isla, Arturo Vidal, Erick Pulgar, Charles Aranguiz, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas & Jose Fuenzalida.
---

This is the stats tab
This is the post tip