Egypten tar emot Senegal och detta på Cairo International Stadium med avspark 20:30 under fredagskvällen. Här står en VM-plats på spel och min idé är att vad som komma skall här blir målsnålt och hörnfattigt!

Egypten är i skrivandets stund knappa favoriter på förhand, men oddsen på 1X2-marknaden vittnar om att detta är ett svårtippat möte mellan två hyggligt jämnstarka lag. Kvalomgången avgörs i bäst av två möten och för Senegal handlar det i månt och mycket att få med sig ett bra resultat inför returen på hemmagräs och ett bra resultat för deras del är helt klart att undvika förlust.

Nationerna möttes senast i finalen av Afrikanska mästerskapen. Då fick vi se en 0-0-match som Senegal slutligen tog hem efter straffar och matchvinnare blev till slut Liverpool-proffset Sadio Mané som satte den sista straffsparken för sitt Senegal. Nu möts länderna igen och jag tror att vi återigen får se en hyggligt målsnål match men lägger också till att det inte rasslar till allt för mycket i hörnstatistiken.

SPELTIPS
Under 3,5 mål ihop med under 9,5 hörnor spelas till 1.63 via spelbyggaren hos Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip