SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hemma på Estadio Municipal de Ipurua ska Eibar vara favoriter att vinna mötet mot Athletic Bilbao i den spanska La Liga. Så är inte fallet då marknaden har valt gästerna som småfavoriter till seger. Det har jag väldigt svårt att se med tanke på hur bortasvaga Athletic Bilbao har varit i flera års tid och fortsätter att vara det även denna säsong, inledningsvis. Trots förlusten senast gjorde Eibar en godkänd match. Formen är fin hos de flesta spelare och kan de verkligen utmana Bilbao om samtliga poäng.

Eibar spelade mållöst i sin premiär hemma mot Celta Vigo. Laget försvarade sig starkt och borde ha fått med sig ett och ett annat mål. Det kom också i nästa match, borta mot storsatsande Villarreal. Dessvärre blev det en förlust till slut, trots att Eibar hade en ledning. Eibar är ett stabilt hemmalag. Förra säsongen vann de hälften av sina hemmamatcher. Det är ett mycket bra facit med tanke på vilket motstånd de har ställts mot i La Liga. Det finns en stor sannolikhet att de tar säsongen första seger nu.

För motståndarna Bilbao fortsätter att ha problem på bortaplan. De är ett helt annat lag på San Mames, men när de är på resande fot stämmer inte spelet. Förra säsongen vann de bara 4 bortamatcher av 19 möjliga, där två av vinsterna kom vid slutet av säsongen. Denna säsong har börjat illa med en förlust borta mot Granada, där Bilbao gjorde en urusel andra halvlek. Det kunde ha blivit betydligt fler mål i baken. Till denna match har de mittbacksgeneralen Yeray Álvarez tveksam på grund av skada.

Jag är övertygad om att Bilbaos problem med det svaga bortaspelet fortsätter även denna säsong. Eftersom Eibar dessutom vinner hälften av sina matcher hemma, medan Bilbao vinner ytterst få matcher på bortaplan, ska Eibar vara favoriter till att vinna matchen när de dessutom spelar bra fotboll. Jag lägger ett spel på en Eibar seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Bilbao seger och vinst vid en Eibar seger i matchen.

Speltips Eibar - Athletic Bilbao:
1 asian hcp 0 (insatsen tillbaka vid kryss) - odds 2.11 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Roberto Correa, Paulo Oliveira, Pedro Bigas, Kevin Rodrigues, Pape Kouli Diop, Jose Recio, Damian Kądzior, Edu Exposito, Takashi Inui & Kike.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simon, Yuri Berchiche, Inigo Martinez, Unai Núñez, Ander Capa, Unai López, Dani Garcia, Jon Morcillo Conesa, Iker Muniain, Iñaki Williams & Raul Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip