bet365 livestreamar matchen.

Denna säsongs La Liga avslutas på Ipurua Municipal Stadium, där den absolut sista matchen äger rum mellan Eibar som gästas av tabellettan Barcelona. Inget av lagen har egentligen något att spela för. Eibar kommer att sluta i mitten av tabellen medan Barcelona är redan klara mästare och har den spanska cupfinalen att ladda om till. Eibar har problem i anfallsspelet där mål uteblir gång på gång. Därutöver dras Barcelona med en hel del skador så detta ska inte bli något målkalas.

För Eibars del handlar det om dels att laget har haft skador på anfallare och har det fortfarande och dels så har anfallarna inte producerat, helt enkelt. Under en längre tidsperiod har målen uteblivit, medan försvaret har gjort så gott de har kunnat bara. Statistiken talar sitt tydliga språk med endast två gjorda mål på de fem senaste matcherna. Motståndarna har varit Atletico Madrid, Huesca, Valencia, Betis och senast Villarreal. Målen har kommit mot Valencia (i slutminuten) och Betis.

Försvaret dock har gjort det helt okej. På dessa fyra matcher har det endast blivit fyra insläppta mål. I den senaste 0 - 1 förlusten borta mot Villarreal försvarade sig Eibar riktigt bra. Framåt dock var det bedrövligt och inte ett enda skott avfyrades på mål. Det blev tre skott utanför mål och det är också riktigt illa. Så Eibar har fortfarande problem att komma till avslut och att spela en match utan motivation ger inget tändvätska eller hopp om att situationen ska plötsligt förändras nu mot Barcelona.

När vi ändå pratar om försvar så kan vi också passa på och berömma Barcelonas försvar denna säsong, som har släppt in väldigt lite mål bakåt med tanke på de offensiven spelstilen som laget står för. Laget kommer till matchen med frågetecken på målvakten Marc-Andre ter Stegen, men Jasper Cillessen är bra nog ersättare mot Eibar, i alla fall. Framåt dock finns det skador på spelare som inte är lika lätta att ersätta. Philippe Coutinho, Arthur Melo, Ousmane Dembele och Luis Suarez är skadade.

Dessa är stora avbräck, så klart, även om Arthur Melo kan ersättas av Arturo Vidal och Philippe Coutinho och Ousmane Dembele oftast krigar om samma plats i anfallet bredvid Messi och Suarez. Barcelona har redan bett fansen om ursäkt efter "fiaskot" i Champions League, genom att besegra Getafe hemma med 2 - 0, så denna match ska bara mer eller mindre spelas av. Sex dagar efter denna match ska Barcelona spela finalen i Copa del Rey mot Valencia, så det är långt ifrån omöjligt att tränaren Valverde vilar en och en annan stjärna.

Denna säsongens första möte slutade 3 - 0 till Barcelona på Camp Nou. Mötet på Ipurua Municipal Stadium förra säsongen slutade 2 - 0 till Barcelona. Båda dessa gångerna var båda lagen motiverade och hade mycket att spela för. Denna gång är ligan redan avslutad och Eibar kommer att sluta i mitten av tabellen så det ska mycket till för att vi ska få se fyra mål i denna match. Därmed finner jag ett värde i linan, som är satt på 3,5 mål och lägger ett spel på under 3,5 mål i matchen till 1,72 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Ivan Ramis, Paulo Oliveira, Pablo De Blasis, Joan Jordan, Gonzalo Escalante, Marc Cucurella, Fabian Orellana, Charles & Sergi Enrich.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Arturo Vidal, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Malcom, Lionel Messi & Sergi Roberto.
---

This is the stats tab
This is the post tip