Speltips: Eibar - Betis

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-05 14:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.90
Tips: 2 asian hcp +0,5
På Ipurua Municipal Stadium tar Eibar emot Betis i en match som enligt mig är helt öppen. Jag är oenig med marknaden, som anser att Eibar ska vinna mötet nästan varannan gång. Både lagen befinner sig i mitten av tabellen, där Betis har en poäng mer. I utgångspunkt är Betis det bättre laget, men båda lagen har en dålig form och inget att spela för, så det är inte mycket som talar för att Eibar ska vara favoriter till en seger. Därmed uppstår ett värde på att Betis ska åtminstone plocka poäng i matchen.

Efter att ha tagit en poäng på de fyra senaste matcher tog Eibar äntligen en seger borta mot självaste Valencia. Målet kom på övertid och brör Eibars måltorka. Dessförinnan hade Eiba gjort ett mål på deras tre senaste matcher. Jag tar inget ifrån Eibar, men Valencia, som har matchats hårt på sistone, gjorde inte direkt årets match. Eibar har haft bekymmer med målskyttet på sistone och bara för att det kom in ett sent mål så är jag inte övertygad om att dessa problem är lösta.

I övrigt saknar Eibar en hel del spelare, bland annat anfallare. På skadelistan hittar vi Kike, Pape Kouli Diop, Ruben Pena, Ivan Ramis, Pedro Bigas, Anaitz Zabala Arbilla och Fran Rico. Hos Betis är det endast William Carvalho som är tveksam till start.

Betis gjorde också ett sent mål i sin senaste match. Det var ett kvitteringsmål av backen Zouhair Feddal, i hemmamötet mot Espanyol som slutade 1 - 1. Även Betis har haft en svagare form på sistone, men i matchen mot Espanyol visade de en god form igen och krigade bra under hela matchen - vilket resulterade i att de också fick med sig en poäng till slut, välförtjänt. Det sena målet och avslutningen på matchen är något väldigt positivt som Betis tar med sig till denna match.

Med tre omgångar kvar har både Eibar och Betis säkrat spel i La Liga under kommande säsong, samt att de inte är med och krigar om platserna till Europa League. I och med detta är motivationen inte på topp hos något av lagen, utom att spelarna vill visa att de ska ha en plats i startelva nästa säsong. För mig är detta en helt öppen historia och då ska det inte erbjudas 1,90 i odds på att Betis tar poäng genom att spela kryss eller vinna matchen.

Själva oddset 1,90 på en X2 i matchen finnes hos SpeedyBet.

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Ivan Ramis, Sergio Alvarez, Pablo De Blasis, Joan Jordan, Gonzalo Escalante, Marc Cucurella, Fabian Orellana, Pedro Leon & Sergi Enrich.

Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Francis Guerrero, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Joaquin, Cristian Tello, Wilfrid Kaptoum, Andres Guardado, Junior Firpo, Giovani Lo Celso & Loren Moron.
---
  Eibar - Betis
Spela på Speltips Eibar - Betis
rad - 4 Maj 2019 - 08:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming