bet365 livestreamar matchen.

Lunchmatchen i den spanska La Liga på söndag spelas på Ipurua Municipal Stadium där Eibar tar emot sin mardrömsmotståndare Celta Vigo. För det är nämligen som så att Eibar har fem raka förluster mot Celta Vigo. Det bäddar inte heller gott när Eibar kommer till denna match från en förlust medan Celta Vigo har steppat upp och stärkt sitt försvarsspel. Marknaden är helt fel ute då den har Eibar som en klar favorit till cirka 1,75 i odds. Jag spelar direkt tvärtemot här.

Efter att ha spelat strålande detta år, med fem matcher i rad utan förlust för Eibar så kom nederlaget mot Athletic Bilbao borta, med 0 -1. Det såg väldigt uddlöst ut i det mötet för Eibars del, som hade stora svårigheter att skapa något farligt. Om vi djukdyker i statistiken över alla matcher som Eibar har spelat i år så är det egentligen bara två segrar på åtta matcher. Resten är två förluster och fyra oavgjorda matcher. Med tanke på att formen inte är på topp ska de inte vara givna favoriter mot Celta Vigo.

Det är ingen underdrift att säga att Celta Vigo har varit totalt överlägsna när de har spelat mot Eibar. Se här deras fem senaste inbördesmöten i alla sammanhang:

La Liga: 27/10, 2018
Celta Vigo 4 - 0 Eibar

La Liga: 24/2, 2018
Celta Vigo 2 - 0 Eibar

Copa del Rey: 28/11, 2017
Celta Vigo 1 - 0 Eibar

Copa del Rey: 25/10, 2017
Eibar 1 - 2 Celta Vigo

La Liga: 24/9, 2017
Eibar 0 - 4 Celta Vigo

Efter en längre svacka har Celta Vigo äntligen skärpt till sig igen. Tidigare hade det slarvats rejält, både i offensiven och defensiven. Det har dock tränaren Miguel Cardoso ändrat på nu. I alla fall defensivt, till att börja med. Det har också varit några defensivt viktiga spelare borta, men de är tillbaka och presterar direkt. Celta Vigo klarade av att hålla undan tabell sexan Alaves på bortaplan och mötet slutade mållöst. Det är en klar förbättring.

I offensiven har toppanfallaren Maxi Gomez varit avstängd och lagets bästa spelare Iago Aspas skadad. Aspas är dessvärre fortfarande skadad. Celta Vigo ligger precis över nedflyttningsgränsen, med två poäng fler än Villarreal. Det är illa.

Det är viktigt med alla insamlade poäng för Celta Vigos del. Nu ställs de mot en motståndare som de har haft det lätt mot, som dessutom har en formkurva som pekar neråt. Jag ser detta som ett öppet möte, där Eibar kan få vara en liten favorit, i form av hemmaplans fördelen. Men i övrigt blir detta ingen enkel match för Eibar, som inte har haft så lätt att vinna sina matcher på sistone.

Därmed finner jag ett stort värde på att Celta Vigo åtminstone tar en poäng i mötet, genom att spela kryss eller vinna matchen. Så jag lägger ett spel på asian hcp +0,5 (X2) i matchen till 2,15 i odds. Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Anaitz Arbilla, Ivan Ramis, Ruben Pena, Marc Cucurella, Joan Jordan, Pape Diop, Fabian Orellana, Charles & Sergi Enrich.

Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Wesley Hoedt, David Costas, Nestor Araujo, David Junca, Mathias Jensen, Stanislav Lobotka, Okay Yokuslu, Hugo Mallo, Brais Mendez & Maxi Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip