bet365 livestreamar matchen.

Lunchmatchen i den spanska La Liga på söndag spelas på Estadio Municipal de Ipurua, där vi har ett bottenmöte mellan två lag som endast har plockat en poäng på tre spelade ligamatcher. Det är Eibar som tar emot Espanyol och båda lagen ska ligga mycket bättre till i tabellen än vad lagen gör i skrivandets stund. Eibar har varit skickliga i offensiven, men svaga i defensiven, medan Espanyol inte har kommit igång offensivt. Ändå är jag övertygad om att båda lagen gör minst ett varsitt mål i matchen.

Eibar höll på och skrälla ordentligt i sin senaste ligamatch, då de ledde med 2 - 0 borta mot Atletico Madrid. Observera att Atletico Madrid dessförinnan hade spelat två ligamatcher utan att släppa in mål (och en massa träningsmatcher dessförinnan, där de höll nollan). Men Eibar såg till att spräcka denna nolla bekvämt. Egentligen är det inte så överraskande, med tanke på vilka namn som Eibar har i offensiven och vilka kvalitéer det finns på planen, så inget talar för att den trenden ska brytas.

Däremot har Eibar svårt att hålla tätt bakåt. Eibar lyckades förvisso spela mållöst borta mot Osasuna, i en väldigt defensiv match. Dock mot Mallorca släppte Eibar in två mål och där såg det inte så stabilt ut i försvaret. Näst ut är det Espanyol som kommer på besök, det enda laget i La Liga som ännu inte har gjort något mål. Den sviten kommer att brytas givetvis och jag är helt övertygad om att Espanyols första mål för säsongen kommer här. I Europa League har det gått utmärkt för Espanyol, men uselt i ligan.

Tre skott på mål, fem utanför och ett bollinnehav på 67 % blev statistiken för Espanyol från den senaste ligamatchen hemma mot nykomlingar Granada. Resultatet dock skrevs till 0 - 3. Det ville sig bara inte då och inte heller i den mållösa matchen borta mot Alaves och inte heller i öppningsmatchen hemma mot Sevilla. Det borde dock ha blivit mål för Espanyol i alla dessa möten, i mitt tycke. Avsluten har dock blivit flera och vassare, så nu ska Espanyol spelarna ha skjutit in sig. Nollan ska spräckas.

I övrigt börjar det också se ljusare ut på skadefronten hos Espanyol. Tre spelare är tillbaka från skador och har tränat med laget under veckan. Dock vet vi inte ännu om någon av dessa herrar, Adria Pedrosa, David Lopez eller Pablo Piatti, får starta direkt i detta möte. I vilket fall är de samtliga en förstärkning i truppen och bidrar till stor stabilitet.

Därmed är jag övertygad om att vi kommer att få se mål från båda håll i denna match, då det är två lag som har haft problem i defensiven men har bra kvalité i offensiven. Marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att vi ska få se åtminstone ett mål från båda hållen och det finner jag ett stort värde i. Så jag spelar på att båda lag gör mål i matchen till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Anaitz Arbilla, Sergio Alvarez, Ivan Ramis, Alvaro Tejero, Edu Exposito, Pape Diop, Takashi Inui, Fabian Orellana, Pedro Leon & Chales.

Preliminär startelva Espanyol:
Diego Lopez, Sebastien Corchia, Naldo, Fernando Calero, Didac Vila, Victor Sanchez, Marc Roca, Sergi Darder, Oscar Melendo, Wu Lei & Matias Vargas.
---

This is the stats tab
This is the post tip