Lördagens lunchmatch i den spanska La Liga spelas på Estadio Municipal de Ipurua där Eibar tar emot Levante. Marknaden anser att Eibar borde klara av att vinna mot Levante varannan gång, trots att hemmalaget inte har vunnit på sina fyra senaste matcher och gästerna Levante kommer från en hemmavinst mot självaste Real Madrid. Eibar är ändå starka hemma och kan spela riktigt bra stundals, samtidigt som Levante gjorde en grym insats senast. Så jag tror på en stängd match här.

Eibar brukar vara svåra att bryta ner. Innan den senaste matchen på Camp Nou mot Barcelona hade de försvarat sig väl och släppt in tre mål på de fyra matcherna som hade spelats. Bland annat blev det en 2 - 0 seger mot Atletico Madrid och mållöst borta mot Celta Vigo. I den senaste matchen tappade Eibar spelet, samtidigt som Barcelona hade en riktigt bra dag på jobbet. Då blev det torsk med 0 - 5. Revanschsugna som Eibar är kommer de att ha stärkt upp försvaret inför nästa match.

Även Levante har stått för flera fantastiska insatser i försvaret på sistone, där de har besegrat Leganes hemma med 2 - 0 samt Real Madrid med 1 - 0 i den senaste matchen. Där var det en soloprestation av Jose Luis Morales som gav Levante tre poäng hemma mot Real Madrid. I övrigt skapade inte Levante så jättevassa lägen utan fokuserade mest på omställningar och kontringar. Det kommer att bli svårt att skapa några farligheter med det spelet borta mot Eibar, som försvarar sig med hela laget.

Eibar har dessutom blivit involverade i bottenstriden, där de för tillfället är två poäng före Mallorca, som har den sista nedflyttningsplatsen. Det krigas som alltid om viktiga poäng i La Liga och detta möte är inget undantag. Båda lagen kommer att fokusera på att hålla tätt bakåt och då ska det inte erbjudas nästan dubbla pengar på att vi får se ett målsnålt möte. Som mest kan jag se ett eller två mål i detta tuffa möte. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.96 och spelar på under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson och Betsafe .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Anaitz Arbilla, Esteban Burgos, Alvaro Tejero, Edu Exposito, Pape Diop, Takashi Inui, Gonzalo Escalante, Fabian Orellana & Sergi Enrich.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Sergio Postigo, Bruno, Tono, Jose Luis Morales, Jose Campana, Nikola Vukcevic, Enis Bardhi, Roger Marti & Borja Mayoral.
---

This is the stats tab
This is the post tip