bet365 livestreamar matchen.

Real Madrid kommer att ställas på prov när de åker till Estadio Municipal de Ipurua för att ta sig an Eibar, i den spanska La Liga. Eibar har hittat en bra form med två raka segrar. Real Madrid har också hittat en toppform, efter en stark insats i Champions League. Det är uppenbart att Real Madrid går all-in i sina samtliga matcher, i syfte att göra ett så tidigt mål som möjligt, för att därefter kunna kontrollera matchen. Samma inställning och taktik kommer att ske mot Eibar, som själva också är duktiga på att göra mål. Därmed är jag övertygad om att vi får se ett tidigt mål i matchen.

Efter två raka förluster hemma mot Barcelona och borta mot Valladolid har Eibar ryckt upp sig och tagit två segrar i rad. Först vann de hemma mot Villarreal med 2 - 1 och senast blev det också 2 - 1, borta mot jumbon Leganes. Eibar gillar också att ta tidigt kommando i matchen och anfaller med många spelare i sin offensiv, för att få ett snabbt ledningsmål. Laget har goda kvalitéer och en hel del offensiva kuggar som ska kunna skapa stora problem för Real Madrid. Med anfallare som Kike, Charles, Sergi Enrich och Edu Exposito samt yttrarna Takashi Inui, Pedro Leon och grymma Fabian Orellana kan det mycket väl bli ett snabbt mål.

Mål bakåt är något som Real Madrid inte har upplevt sedan Mallorca förlusten med 0 - 1 borta. Det målet kom tidigt, efter sju minuter, av Lago Junior, i samband med att Real Madrid pressade skyhögt i planen och Mallorca tog vara på en snabb omställning. Detta är något som Eibar också är duktiga på. Kanske mest duktiga av alla är Real Madrid på att göra snabba mål. Det hör liksom till tränaren Zidanes filosofi. Efter några matcher där Real Madrid tappade poäng beslöt sig Zidane att Real Madrid ska ändra på några saker, bland annat starten på en match.

Detta innebär att Real Madrid storsatsar på att göra ett tidigt mål i matchen och tar den risken att det kan bli ett insläppt mål bakåt också. Men släpper de in ett mål så finns det tid att reparera skadan, enligt Zidane. Om Real Madrid å andra sida gör mål så blir det lättare att kontrollera matchen och bygga vidare därifrån. Ett bra exempel på detta gick att se i deras senaste match, i Champions League, där det blev ett tidigt mål av Rodrygo Goes och innan matchen var över blev det 6 - 0 totalt mot turkiska Galatasaray.

Marknaden har lagt tiden på 25:00 på det första målet i matchen. Med tanke på att båda lagen har grymma offensiv, som går för ett tidigt ledningsmål, ska det mycket till för att ett första mål inte ska komma innan denna tidslina. Mitt spel blir därmed på att det första målet kommer före minut 25:00, till 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Anaitz Arbilla, Pedro Bigas, Pablo De Blasis, Takashi Inui, Pape Diop, Gonzalo Escalante, Fabian Orellana, Kike & Sergi Enrich.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Federico Valverde, Carlos Casemiro, Luka Modric, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Eden Hazard.
---

This is the stats tab
This is the post tip