Unibet & bet365 livestreamar matchen.

På en av La Ligas minsta arenor, Estadio Municipal de Ipurua, ska det spelas ett spännande möte mellan hemmalaget Eibar och gästerna Sevilla. Det är botten som möter toppen. Marknaden har Sevilla som en liten favorit till cirka 2.20 i odds. Eibar är ett tufft lag att slå, samt att de visade goda defensiva färdigheter i sin senaste ligamatch. Även Sevilla är starka i defensiven. Inget av lagen har direkt spottat in mål på sistone heller, så i princip talar allting för att vi ska få bevittna en tuff och målsnål match.

Efter fem spelade ligamatcher ligger Eibar nästsist i tabellen. Motståndet har varit svårt i inledningen och Eibar har endast fått spela hemma en gång. I den senaste matchen borta mot Levante lyckades Eibar försvara sig utmärkt. Eibar fick jobba hårt och tog en hel del risker, men kunde ändå lämna planen utan något insläppt mål. De riskerna laget tog resulterade inte heller i något mål framåt så det blev alltså mållöst. Eibar har en av sina anfallare, Sergi Enrich skadad och hans frånvaro märks i offensiven.

Efter en lysande inledning på säsongen kom Real Madrid på besök till Sevilla och tog samtliga tre poäng med en 1 - 0 seger. Dock är det inte samma vanliga anfallsrika Sevilla vi får se under nya tränaren Julen Lopetegui, som har verkligen byggt laget bakifrån. Han har gått från en trebackslinje till en fyrbackslinje, där Sevilla gör det väldigt svårt för motståndarna att skapa något kreativt. Detta har resulterat i att Sevilla endast har släppt in ett mål mot Real Madrid och ett mål mot Celta Vigo - totalt.

Sevilla har dock slutat att spotta in mål, sedan försäljningen av förra årets båda anfallare. Under denna säsong har inte en ända match slutat med fler än två mål. Det har blivit två stycken 1 - 0 segrar mot Granada och Alaves (båda borta), samt 2 - 0 i öppningen mot Espanyol borta och slutligen 1 - 1 hemma mot Celta Vigo. Sevilla kommer från en 0 - 1 förlust hemma mot Real Madrid, där Sevilla inte hade ett enda skott på mål. Så något målkalas från Sevillas sida, eller Eibars sida, tvivlar jag starkt på.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.87 på att matchen slutar med max två gjorda mål och lägger ett spel på under 2,5 mål.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Preliminär startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Ivan Ramis, Anaitz Arbilla, Alvaro Tejero, Edu Exposito, Pape Diop, Takashi Inui, Fabian Orellana, Pedro Leon & Quique.

Preliminär startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Diego Carlos, Daniel Carrico, Sergio Reguilon, Ever Banega, Fernando, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Luuk De Jong & Nolito.
---

This is the stats tab
This is the post tip