Måndagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Ipurua Municipal Stadium där Eibar tar emot Valencia. Det är ett möte på den nedre halvan av tabellen då Eibar ligger på en tolfte plats och Valencia på en femtonde plats - där det bara skiljer en poäng mellan lagen. Eibar får sin skyttekung tillbaka efter avstängning medan Valencia har en avstängning i backlinjen, så det är fördel till hemmalaget. Båda lagen är starka i sina offensiv och jag räknar med att vi får se minst ett mål vardera från båda sidorna.

Efter elva La Liga omgångar har det blivit tre vinster, fyra kryss och fyra förluster för Eibar, som varken har öst in mål framåt eller läckt in mål bakåt. Totalt har det blivit åtta gjorda mål och nio insläppta. De kommer till matchen från en imponerande 2 - 0 seger borta mot Betis, där de saknade sin skyttekung Kike, som är tillbaka efter en avstängning och en nyckelspelare i anfallet.

För Valencias del har det blivit tre vinster, tre kryss och fem förluster, med 17 mål både framåt och bakåt i statistiken. Det är inte så konstigt med tanke på att laget har sålt av allt det som de har kunnat inför säsongen, på grund av ekonomiska bekymmer.
Försvaret håller ingen vidare klass och värre blir det när de får klara sig utan mittbacken Hugo Guillamón som är avstängd.

I Eibar är det fortsatta skador på Quique, Paulo Oliveira, Sergio Cubero och José Angel. I Valencia sitter Denis Cheryshev och Kang-in Lee i karantän medan målvakten Jasper Cillessen är skadad. Eibar har varit svåra att slå under de senaste veckorna och spelarna är fulla av självförtroende. Men ändå så finns det mer än tillräckligt tyngd i gästernas vassa anfall för att såra dem, samtidigt som Valencia inte klarar av att hålla nollan i La Liga. Därmed blir det ett spel på att båda lagen nätar i matchen.

Speltips Eibar - Valencia:
Båda lagen gör mål i matchen - odds 1.95 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Anaitz Zabala Arbilla, Pedro Bigas, Esteban Burgos, Rober Correa, Bryan Gil, Eduardo Expósito, Sergio Álvarez Díaz, Takashi Inui, Yoshinori Muto & Kike Garcia.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Eliaquim Mangala, Toni Lato, Uros Racic, Carlos Soler, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes & Maximiliano Gómez.
---

This is the stats tab
This is the post tip