Unibet & LeoVegas streamar matchen.

På Estadio Municipal de Ipurua har Eibar en väldigt tuff uppgift framför sig då formstarka Villarreal kommer på besök. Eibar har tappat formen helt sedan Celta Vigo matchen medan Villarreal trummar på och gör mål mot allt och alla. Med två raka uddamålsförluster blir det svårt att hitta en bra form när Villarreal står på andra sidan. Eibar har både problem med att göra mål och släpper in alldeles för många, alldeles för enkelt - något som Villarreal definitivt kommer att försöka ta vara på i detta möte.

Eibars säsongsinledning har en början, en mitt och ett slut. De började uselt, tände till ordentligt sedan men föll igen och tappade formen helt. Formen höll sig tills mötet mot Betis, där Eibar hade ledning i pausvilan. Betis kvitterade och matchen slutade kryss. Därefter har Eibar två förluster, mot Barcelona hemma med 0 - 3 och mot Valladolid borta med 0 - 2. Eibar hade svårt att skapa lägen mot Barcelona och ännu svårare blev det mot Valladolid, så formen har bara varit sämre för varje match.

Det kan man knappast säga om Villarreal, som ångar på som inget lag i La Liga. Det har blivit 24 mål på tio omgångar för Villarreal. Med ett snitt på 2,4 mål per match kan jag inte se hur Eibar, som har läckt in mål på sistone och där det borde ha blivit ännu fler insläppta mål, ska kunna stoppa denna maskin. Gerard Moreno är skytteligaledare med 7 mål. Anfallskollegan Toko Ekambi, som senast gjorde två mål, ligger på 4 mål. La Ligas assistkung är Santi Cazorla, som är den stora kreatören på mittfältet hos Villarreal. Med denna form gör Villarreal mål på samtliga lag i Spanien, så även Eibar.

Då Eibar är tredje sämsta hemmalag i La Liga ser jag inte direkt att de har så enormt mycket fördel av att få spela hemma, även om det givetvis underlättar. Motståndarna är för svåra att stoppa i anfallsspelet, så jag räknar med att Villarreal i vanlig ordning gör mål. Dock väljer jag att vara på den säkra sidan, då Eibar ändå har en bra trupp. Så mitt spel blir på en Villarreal seger, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss, till 2.10 i odds. Förlust vid Eibar seger och vinst vid Villarreal seger.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Anaitz Arbilla, Paulo Oliveira, Alvaro Tejero, Edu Exposito, Pape Diop, Gonzalo Escalante, Fabian Orellana, Quique & Pedro Leon.

Preliminär startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno, Vicente Iborra, Andre Zambo Anguissa, Santi Cazorla, Moi Gomez, Gerard Moreno & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip