På Commerzbank Arena har stekheta Eintracht Frankfurt i mitt tycke en relativ enkel uppgift, i den tyska Bundesliga, när Mainz gästar dem. Eintracht Frankfurt har tagit två raka segrar, båda på bortaplan, där de dessutom har imponerat stort i försvarsarbetet. Framåt har Eintracht Frankfurt varit starka genom hela säsongen men i den senaste matchen visade de stor styrka i försvaret, vilket kommer att behövas för att ta en trepoängare mot Mainz, som läcker in mål och har en måltorka samtidigt.

Eintracht Frankfurt har öst in mål sedan uppehållet. Det började illa med förlusterna mot Mönchengladbach och Bayern München, men även i dessa matcher nätade Eintracht Frankfurt. Sedan blev det 3 - 3 hemma mot Freiburg. I matchen därpå visade försvaret en ny sida då Eintracht Frankfurt slog Wolfsburg borta med 2 - 1. I den senaste matchen försvarade sig Eintracht Frankfurt ännu bättre och vann med hela 3 - 0 mot pånyttfödda Werder Bremen. För Mainz är läget inte lika ljust.

Det som ständigt förvånar mig är hur svårt Mainz har med att täppa till hålen i försvaret. Matchen efter match släpper de in mål och det verkar omöjligt för dem att hålla nollan. Sedan uppehållet har de spelat 2 - 2 borta mot Köln, 0 - 5 hemma mot Leipzig, 1 - 1 borta mot Union Berlin och senast blev det 0 - 1 hemma mot Hoffenheim. Som om det inte räckte med försvarsproblem så har Mainz haft stora bekymmer att skapa något vasst framåt - där det endast har blivit ett mål på de tre senaste matcher.

Jag har svårt att se hur det ska vända för Mainz mot Eintracht Frankfurt. Mainz kommer i vanlig ordning att släppa in minst ett mål och med största sannolikhet fler än så. Att de själva ska lyckas näta blir också svårt, med tanke på att Eintracht Frankfurt har försvarat sig allt bättre för varje match. Eintracht Frankfurt är det bättre laget med den bättre formen så de är givna favoriter till seger över Mainz. När marknaden dessutom erbjuder en bit över dubbla pengar kan jag bara inte motstå ett spel på en rak etta.

Speltips Eintracht Frankfurt - Mainz:
1 - odds 2.08 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva Eintracht Frankfurt:
Kevin Trapp, Martin Hinteregger, Makoto Hasebe, David Abraham, Filip Kostic, Sebastian Rode, Dominik Kohr, Almamy Toure, Daichi Kamada, Mijat Gacinovic & Andre Silva.

Preliminär startelva Mainz:
Florian Mueller, Daniel Brosinski, Jeffrey Bruma, Alexander Hack, Moussa Niakhate, Leandro Barreiro, Edimilson Fernandes, Taiwo Awoniyi, Jean-Paul Boetius, Robin Quaison & Jean-Philippe Mateta.
---

This is the stats tab
This is the post tip