Två formlösa lag drabbas samman i den spanska andradivisionen Segunda Division där Elche tar emot Andorra på Estadio Manuel Martínez Valero. Efter nio omgångar befinner sig båda lagen på den nedre halvan av tabellen, där endast en poäng skiljer dem åt. Elche har helt klart större muskler och på hemmamark har man alltid en högre växel att sätta i.

Tränaren Sebastian Beccacece har ett stort problem. Elches anfallsspel. Det har bara blivit fem fullträffar hittills under säsongen. Inget lag har nätat färre gånger i ligan. På de tre senaste matcher har laget misslyckats med att hamna i målprotokollet. Under tiden spelade Elche mållöst mot Levante på hemmaplan och vann innan dess mot Leganes. Så hemmaspelet är det inget större fel på.

Hos Andorra har tränaren Eder Sarabia andra typer av bekymmer. Fram i banan har spelet sett bra ut. Däremot har det släppts in på tok för många mål. Stundtals har det varit en hönsgård i försvaret, som mot Albacete nyligen då det blev 1 - 3 på bortaplan. Sist gästades Andorra av Zaragoza och fick spela en man kort efter en kvart - då Ruben Bover Izquierdo drog på sig en utvisning. Det blev ett nederlag och många trötta spelare som klev av planen, som hade försvarat sig tappert. En ny tuff uppgift väntar.

Hemmafaktorn avgör?

På hemmaplan har Elche varit oerhört svåra att bryta ner. Något de också väntas bli igen, då Andorra är rätt så formlösa. Det är en klar fördel till Elche, som borde klara av att hitta tillbaka till målgörandet och därmed segerspåret.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Elche tar samtliga tre poäng över Andorra. Till lite mer än dubbla pengar i odds!

Speltips Elche - Andorra:
1. Odds 2.05 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip