Stormakten FC Barcelona är på jakt efter sin tredje raka La Liga seger när de reser till Estadio Manuel Martinez Valero för att möta Elche. Ett minst sagt lurigt och oberäkneligt motstånd, som titt som tätt skräller här och där. Barcelona parkerar på en fjärde plats i tabellen, med lika många poäng som mästarna Atletico Madrid - som har spelat en match mer. Elche ligger på plats 13, där det är 8 poäng ner till bottenstriden. Så de kan spela helt avslappnat. Något som gör de målfarliga, precis som Barcelona.

Även om Elche blandar och ger så är de sjukt formstarka på hemmaplan. Hela fyra av de fem senaste hemmamatcher har vunnits. Bortafacit är inte lika imponerande. Framåt finns två anfallare i högform. Lucas Boye och Pere Milla har nätat 7 gånger vardera i La Liga. Tränaren Francisco har även andra anfallsvapen. Dock får han klara sig utan den defensive mittfältaren Gerard Gumbau, som är avstängd i denna match. När Elche mötte Barcelona tidigare på Camp Nou blev det en 2 - 3 förlust.

Detta är ett nytt Barcelona som vi får skåda under ikonen Xavi, som har värvat flitigt under januarifönstret. Anfallarna Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres och Adama Traore har genast visat toppform. I tre raka tävlingsmatcher har laget nätat 4 mål, per match. Först mot Valencia i ligan, därefter Napoli i Europa League och senast i ligan igen mot Athletic Bilbao. Då var även skyttekungen Memphis Depay tillbaka från skada. Han nätade direkt som inhoppare och är uppe i 9 fullträffar i La Liga.

Då båda lag har gått om anfallsvapen kan vi mycket väl bjudas på ett underhållande möte med en massa mål. När det erbjuds nästan dubbla degen i odds på att vi ska få se mål från båda sidorna så finns det ett stort värde att hämta i oddset.

Speltips Elche - Barcelona:
Båda lag gör mål - odds 1.95 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Elche:
Edgar Badia, Johan Mojica, Pedro Bigas, Enzo Roco, Antonio Barragan, Tete Morente, Omar Mascarell, Raul Guti, Fidel, Lucas Boye & Pere Milla.

Preliminär startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Ronald Araujo, Gerard Pique, Sergino Dest, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pedro Gonzalez, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres & Adama Traore.
---

This is the stats tab
This is the post tip