Den spanska cupen, Coda del Rey, fortsätter med ett nästan helt öppet möte på Estadio Martinez Valero där Elche tar emot Granada. Det är två bra lag som vi ändå har sett och följt i den spanska la ligan de senaste åren men som nu dessvärre har åkt ut och spelar i den andra divisionen (La Liga 2). Även om en del av deras tidigare inbördes möten har slutat med få mål så är båda lagen på gång och det ska vara en 50-50 chans på att båda lagen också lyckas göra minst ett mål i matchen.

I premiären av La Liga 2 så möttes dessa två lag. Då bjöds det inte på någon vidare underhållning och matchen slutade mållöst. Sedan dess har båda lag spelat helt okej. För Elches del har det varit lite tuffare, då de har haft problem att näta. Däremot har Elche varit kreativa och lyckats skapa massvis av chanser så det är bara en tidsfråga innan vi får se en ketchup effekt. Så när är den bästa tiden att börja komma igång med målskyttet om inte A: på hemmaplan och B: i den spanska cupen?

Efter ligapremiären har det gått riktigt bra för Granada. De har faktiskt gjort mål i sina samtliga tre matcher därefter, samt också släppt in två mål bakåt, vilket visar att försvaret fortfarande inte håller någon hög klass. Se här:

LaLiga 2: 9/9, 2018
Extrem UD 1 - 3 Granada

LaLiga 2: 2/9, 2018
Granada 2 - 0 Osasuna

LaLiga 2: 26/8, 2018
Granada 1 - 1 Lugo

Då Granada har börjat spela en offensiv 4-2-3-1 fotboll, men tre mittfältare som fungerar som släpande forwards, så fyller de på med minst fyra man i anfallsspelet. Detta har resulterat i sex mål på de tre senaste matcher och jag räknar kallt med att succén fortsätter mot Elche - samt att det kommer att finnas gott om luckor bakåt för Elche att ta vara på.

När lagen senast möttes i den högsta ligan var det ett möte som slutade med att båda lag gjorde mål och ett möte utan att båda lag gjorde varsitt mål. Med tanke på dagsformen och omständigheterna så är det jämt för mig huruvida detta möte slutar med att båda lag nätar. Därmed finner jag ett värde i oddset 2.35 hos FastBet eller Bethard .

---
Preliminär startelva Elche: Jose Juan Figueras, Manu, Neider Lozano, Gonzalo Verdu, Tekio, Borja Martinez, Daniel Provencio, Manolin, Ivan Sanchez, Nino & Javi Flores.

Preliminär startelva Granada: Rui Silva, Alex Martinez, German Sanchez, Victor Diaz, Quini, Federico San Emeterio, Angel Montoro, Antonio Puertas, Fede Vico, Alvaro Vadillo & Adrian Ramos.
---

This is the stats tab
This is the post tip