Alla som älskar spansk fotboll kommer att vända blickarna till Estadio Martínez Valero där mittenlaget Elche tar emot tabellettan Osasuna, i den spanska andradivisionen. Mötet är den enda matchen som spelas på måndag, i de spanska proffsligorna. Lagen möttes tidigt denna säsong och då slutade matchen 1 - 1. Det handlar om två offensiva lag. Ändå räknar marknaden inte med något målkalas, trots att båda lag är skickliga på att göra mål. Själv finner jag värde i att båda lag fortsätter att producera mål.

I sina tio senaste matcher, hemma som borta, har Elche gjort mål i alla utom en match. De misslyckades med bedriften i 0 - 1 förlusten borta mot Zaragoza. Därefter studsade Elche tillbaka direkt, där de vann tre matcher och spelade en oavgjort. Elche kommer till matchen från en 1 - 1 bortamatch mot Albacete, där inhopparen Carlos Castro kvitterade fram mot slutet av matchen för Elche. Det visar också vilken bredd Elche har framåt, så de ska återigen klara av att göra mål på Osasuna.

Dock blir det svårt att hålla nollan mot Osasuna, som går som tåget just nu. Juan Villar gör i vanlig ordning mål men även anfallskollegan Ruben Garcia har kommit igång på sistone. Marknaden erbjuder cirka 2,45 i odds på en rak tvåa i denna match. Osasuna har gjort mål i sina samtliga tio senaste matcher och det finns inget som talar för att den sviten ska brytas mot Elche. Målsnittet ligger exakt på två mål per match, om vi tittar på de fem senaste matcher. Så här har dessa fem matcher spelats:

La Liga 2: 13/4, 2019
Osasuna 2 - 1 Deportivo

La Liga 2: 7/4, 2019
CD Lugo 2 - 2 Osasuna

La Liga 2: 31/3, 2019
Osasuna 1 - 0 Extrem UD

La Liga 2: 22/3, 2019
Tenerife 3 - 2 Osasuna

La Liga 2: 17/3, 2019
Osasuna 3 - 0 Rayo Majadahonda

Då denna match dessutom är den enda matchen som spelas denna dag blir spelarna ännu mera motiverade, med tanke på att hela Spaniens ögon är på dem då. Eftersom det är två offensiva lag ska det inte erbjudas nästan dubbla pengar på att vi får se båda lagen åtminstone sätta dit ett mål vardera. Det oddset finner jag ett värde i och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset 1,92 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Elche:
Edgar Badia, Neyder, Dani Calvo, Juan Cruz Armada, Tekio, Karim Azamoum, Ivan Sanchez, Nino, Javi Flores, Josan & Yacine Qasmi.

Bekräftad startelva - Osasuna:
Ruben Martinez, Nacho Vidal, Unai Garcia, David Garcia, Carlos Clerc, Enrique Barja, Oier, Roberto Torres, Luis Perea, Brandon & Ruben Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip