En favorit i repris.

Jag rekade att Real Madrid skulle vinna med handikapp siffror senast mot Granada och gör det nu igen mot Elche.

De spanska regerande mästarna Real Madrid har hittat drömformen och har sex raka segrar i ryggen. Wow - imponerande! De är på jakt efter sin sjunde raka seger när Elche, som parkerar på en sextonde plats i tabellen och som väntas åka ur La Liga, enligt marknaden, tar emot dem på Estadio Manuel Martínez Valero. Formstarka Real Madrid är givetvis megafavoriter till att vinna och jag är övertygad om att de återigen täcker handikapp linan - det vill säga vinner med fler än ett måls marginal.

Real Madrid befinner sig på en andra plats, där de har lika många segrar som lillebror Atletico Madrid - som dock har spelat två matcher färre. Innan den senaste matchen hemma mot formstarka Granada hade Real Madrid segrat i ligan över:

Sevilla 1 - 0.
Atletico Madrid 2 - 0.
Athletic Bilbao 3 - 1.
Eibar 3 - 1.

Lika starka var Real Madrid mot Granada, där Carlos Casemiro nickade in lednigsmålet och Karim Benzema satte spiken i kistan i den 93:e minuten, i en ny stabil 2 - 0 seger. Anledning till att Atletico Madrid leder ligan är på grund av en bättre målskillnad. Atletico Madrid har +21 medan Real Madrid har +13 i målskillnad. Det är en av många anledningar till att Real Madrid har fått upp ångan då det oftast är ytterst små marginaler som avgör. Lika bra för Real Madrid att fortsätta på detta vinnarspår.

Elche är det laget som har minst chans att klara sig kvar i ligan. Trots den minst namnkunniga truppen har laget krigat väl och tagit femton poäng efter tretton omgångar. Dock har de inte haft något att sätta emot när de bättre lagen har stått på andra sidan planen, som nyligen mot Atletico Madrid där det blev en 1 - 3 förlust. I sin senaste match klarade Elche av 2 - 2 hemma mot tabelljumbon Osasuna, där Elche log under två gånger om i matchen. Mål kommer Elche också att släppa in mot Real Madrid.

Real Madrid får anfallaren Eden Hazard tillbaka efter skada, som är en rejäl förstärkning i offensiven. I övrigt finns det ingen anledning för tränaren Zidane att rotera då truppen är utvilad och kommer till start med bästa möjliga lag. Då formen är på topp litar jag på ett Real Madrid vinner igen med fler än ett måls marginal, alltså, med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Elche - Real Madrid:
2 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.85 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Elche:
Edgar Badia, Juan Sánchez, Josema, Diego Gonzalez Polanco, Gonzalo Verdu, Antonio Barragan, Víctor Rodríguez, Ivan Marcone, Raul Guti, Fidel, Lucas Boyé & Emiliano Rigoni.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo Vieira, Raphael Varane, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modrić, Marco Asensio, Lucas Vazquez & Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip