Elche CF har ännu inte lyckats göra något mål i den spanska La Liga när de i sin nästa ligamatch tar emot Sevilla FC på Estadio Manuel Martínez Valero. Efter att ha precis klarat sig kvar i högsta ligan, har inte denna säsong heller börjat något vidare för Elche - som ändå har en poäng efter två La Liga omgångar. För Sevillas del har det blivit full pott och inget insläppt mål ännu. Tränaren Julen Lopetegui har i veckan förstärkt Sevilla, med nyförvärv, som återigen vill vara med och utmana stormakterna om ligaguldet.

Det var en fantastisk insats från Elche som räddade de kvar förra säsongen. Med två omgångar kvar var de uträknade. Dock tog Elche segrar i sina två sista omgångar och slutade med två poäng på säker mark. Denna säsong har inletts sådär. Först blev det mållöst i premiären mot Athletic Bilbao, vilket givetvis är helt okej. Mindre bra var det att förlora mot de regerande mästarna Atletico Madrid, där Elche knappt skapade något. De spelade ultradefensivt och fick ingen som helst utdelning utav den spelstilen.

Sevilla avslutade förra säsongen starkt och tog en fjärde och sista Champions League plats. De hade bara två poäng upp till tabelltrean FC Barcelona och hela 15 poäng ner till tabellfemman Real Sociedad. Sevilla har förstärkts med Erik Lamela, som nätade två gånger i debuten mot Rayo Vallecano, där även anfallsstjärnan Youssef En-Nesyri nätade. Sedan blev det en thriller mot Getafe där Erik Lamela avgjorde på övertid. Att inte släppa in något mål visar att försvaret fortfarande håller världsklass.

Vidare har Sevilla värvat Rafa Mir, som får brottas med Youssef En-Nesyri, som gjorde 18 La Liga mål förra säsongen samt 6 mål ytterligare i Champions League, kring forward positionen. Även mittfältaren Thomas Delaney kom nyligen från Borussia Dortmund. Så Sevilla är reda att fajtas om La Liga titeln. Även om Elche har visat sig vara svåra att bryta ner så väger de för lätt mot Sevilla, som har det som krävs för att näta på allt och alla. Därmed blir det ett spel på en rak Sevilla seger till dubbla pengar.

Speltips Elche - Sevilla:
2 - odds 2.00 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Elche:
Francisco Casilla, Gonzalo Verdu, Enzo Roco, Diego Gonzalez, Josan, Raul Guti, Ivan Marcone, Fidel Chaves, Johan Mojica, Dario Benedetto & Lucas Boye.

Bekräftad startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Karim Rekik, Diego Carlos, Marcos Acuna, Fernando Reges, Joan Jordan, Ivan Rakitic, Suso, Oscar Rodriguez & Youssef En-Nesyri.
---

This is the stats tab
This is the post tip