SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Estadio Manuel Martínez Valero tror jag på att Elche fortsätter att imponera genom att ta en seger mot Valencia i den spanska La Liga. Elche har hittat en stabilitet och klarat av tre raka matcher utan insläppt mål. Det är imponerande. Marknaden har valt Valencia som en liten favorit till seger, men enligt mig ska Elche vara klara favoriter. Detta då Elche har spelat riktigt bra och hittat en fin form medan Valencias problem bara fortsätter. Så jag väljer att gå emot marknaden och tippar på en liten "skräll".

Efter premiärförluster mot Real Sociedad har Elche klarat av att slå Eibar och Alaves samt spelat mållöst mot Huesca. I den senaste matchen var det ett flertal spelare som växlade uppåt och reste sig till en väldigt hög nivå - bland andra målskyttarna Pere Milla och Tete Morente. Mest beröm måste ändå ges till försvaret som inte har gjort ett misstag på tre raka La Liga matcher.

Gästerna Valencia har inte haft någon stabilitet på ett bra tag och ingenting talar för att de ska hitta detta nu heller. Valencia har förlorat hälften av sina matcher och har två raka förluster i ryggen mot Betis och Villarreal. Därefter gick managern Javi Gracia ut med att han vill lämna laget och tvingas bli kvar bara på grund av hans kontrakt. Sedan gick Geoffrey Kondogbia till attack mot klubbens ordförande Anil Murthy på sociala medier och anklagade honom för att ha "förstöra ett ambitiöst projekt". Wow!

Innan säsongen har Valencia gjort sig av med Dani Parejo, Francis Coquelin, Ferran Torres, Rodrigo Moreno, Cristiano Piccini och Ezequiel Garay. Den officiella anledningen är att ändringarna är gjorda av ekonomiska skäl, därav också att inga nyförvärv har gjorts, utan juniorer har tagits in i stället. Dock har inte juniorerna visat framfötterna ännu, i mitt tycke, samt att de övriga spelarna har saknat glöd - vilket har gjort Valencia sårbara. Därmed finns det ett enormt värde att hämta i en rak Elche seger.

Speltips Elche - Valencia:
1 - odds 3.30 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Elche:
Edgar Badia, Antonio Barragan, Gonzalo Verdu, Josema, Juan Sanchez Mino, Ivan Marcone, Raul Guti, Josan, Tete Morente, Fidel Chaves & Pere Milla.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Domenech, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Toni Lato, Jose Gaya, Daniel Wass, Carlos Soler, Yunus Musah, Goncalo Guedes & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip