AIK rundar av Allsvenskan med en bortamatch mot Elfsborg.
Mitt spel: Under 2,5 mål i matchen.
2.07 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo .

På de fem senaste matcherna har AIK gjort två mål. Om de skapat så många fler målchanser än dessa två mål - oklart. Ser väldigt tamt ut framåt och senast när Goitom + Rogic saknades var det totalt iskallt. Räknar med att den coronadrabbade duon är out även här, finns ingen anledning att riskera något i en rätt så betydelselös match. Floppen Sigthorsson kommer bryta kontraktet och lär väl knappast få speltid här när AIK bara jagar tabellplaceringar. Inget stort tapp, men här och nu hade han nog varit ett bättre alternativ än Radulovic. Så det är stor risk att AIK nollas eller gör max ett eget mål.

Bakåt är AIK oklanderliga.. Sedan Grzelak kom in och Lustig, Sotte, Per Karlsson och Kahl fick spela in sig har AIK barit ruggigt svåra att göra mål på. Nio insläppta senaste 15 matcherna är sjukt starka papper. SM-guldsnivå på insläppta mer eller mindre.

Elfsborg har säkrat europaplatsen och har enbart silvret att säkra. Även om de inte vinner här finns en livlina att säkra Europaplatsen, för det är inte självklart att Häcken vinner sin match i Kalmar. Har hela året varit rätt okej defensivt med Okumu i spetsen. Offensiven inte lika spetsig nu sedan Jesper Karlsson lämnade för Alkmaar.

Utan publik på läktarna och tabellnerv att spela om. En söndag i december. Jag tror inte det här blir någon målrik fest. AIK har sett rejält utcheckade ut senaste matcherna, men med bibehållet starkt försvar ändå. Underspelet känns som en utmärkt spel. Odds 2.07 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo .

1-0?

This is the stats tab
This is the post tip