SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Toppmatch i Allsvenskan väntar på tisdagen när Häcken gästar Elfsborg.
Mitt speltips: Häcken vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort - asian hcp 0.
Odds 2.05 hos bet365 .

Tvåan mot trean i tabellen. Går in i omgången med lika många poäng, men Häcken har en match mindre spelad. En drabbning som på förhand känns jämn och oviss. Då backar jag upp underdogen Häcken, som kunnat förbereda sig en vecka för den här matchen medan Elfsborg spelade mot Mjällby på torsdagen.

Tycker Elfsborg sett lite sämre ut senaste veckorna. Mot DIF förra helgen tycker jag de hade lite tur som fick med sig en poäng. 2-2-insatsen mot Mjällby var inte superbra heller. Topplaget Elfsborg har nu inte vunnit på fem matcher. Jesper Karlsson är kvar i laget än så länge, men det är väl rimligt att hans prestationer försämras något då han borde ha tankarna på framtiden i AZ Alkmaar. Går han bara ner sig litegrann blir det en stor negativ effekt för det här Elfsborgslaget vars trupptopp inte är särskilt bred. Tror Elfsborgs poängsnitt kommer bli tydligt sämre när Karlsson lämnat.

Häcken gick in i Siriusmatchen med fyra raka segrar. Ska vara glada att de fick med sig en poäng därifrån, tycker Sirius var klart bättre över 90 minuter och förtjänade nog att vinna. Var nog en kombination av att Sirius var bra och att Häcken var dåliga som gjorde att matchen såg ut som den gjorde. Häcken är annars väldigt tunga att möta när de har sin bästa tillgängliga elva, vilket de ska ha här. Stabilt försvarsspel och svåra att göra mål på.

När lagen möttes i juli vann Häcken med 6-0, vad nu det innebär i den här matchen. Elfsborg kommer såklart vara sugna på revansch medan Häcken visat att de kan slå boråsarna. Luktar lite kryss, men jag håller Häcken som något pyttehack bättre trots allt och med lite extra förberedelse borde de klara sig från att förlora här. Pengarna tillbaka på kryss känns klart spelvärt när vi får över dubbelt på bortalaget.

This is the stats tab
This is the post tip