Speltips Elfsborg - Feyenoord

Elfsborg spelar retur mot Feyenoord på torsdagen.
Mitt speltips: Under 0,5 mål av Elfsborg. Tre ggr smeten hos Nordicbet eller Betsson i skrivande stund.

Speciell match det här. Utgångsläget gör det lite svårt att sia om hur matchen blir. Holländarna slaktade Elfsborg totalt på bortaplan, slutade 5-0 men hade kunnat varit mer. Elfsborg kom knappt till en enda vettig målchans där och klasskillnaden visade sig. Det här blir såklart en helt annan match nu när dubbelmötet är avgjort och matchen dessutom spelas på konstgräs. Frågan är såklart vilken approach till matchen respektive lag kommer ha. Elfsborg är med i en allsvensk toppstrid och har en tuff match redan på söndag. Redan klart att bäste anfallaren Per Frick inte kommer till spel. Talas om att han kan spela till helgen dock, möjligen ett tecken på att Thelin inser att läget är omöjligt och prioriterar Allsvenskan. Holst är dessutom avstängd.

Även Feyenoord ska in i ligamatch på söndag, men är tidigt inne på sin säsong och behöver väl knappast vila spelare redan. Den uttagna truppen är stark med i stort sett alla ordinarie tillgängliga spelare, så det är knappast ett lag fyllt av juniorer som kommer till spel här. Borde vara hyfsat vana vid konstgräs också.

Svårt att sia om matchbild med tanke på utgångsläget som sagt, men jag har svårt att tro att Feyenoord kommer bjuda på jättemånga målchanser i en sån här match ändå. De lär väl bara vilja åka och städa av den här matchen och gå vidare på nästa uppgift. Hade ett liknande läge i förra kvalomgången och då städade de av returen med 3-0. Bör spela ett hyggligt lag och då är de ett svårt motstånd. Elfsborg skapade noll av värde i Rotterdam och saknar nu Per Frick. Klart de spelar lite för äran här - men samtidigt finns inte riktigt någon poäng i att stånga sig blodiga här och minska sina chanser i söndagens bortamatch mot Kalmar.

Det här oddset är 20-30 punkter högre i skrivande stund än hos andra bolag. Tycker bara det känns högt sett till något som ändå känns rätt så troligt.

Speltips: Feyenoord håller nollan.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Elfsborg - Feyenoord
Spela på Speltips Elfsborg - Feyenoord
Polsater - 25 Augusti 2021 - 16:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming