MFF reser till Borås för bortamatch mot Elfsborg.
Mitt speltips: Rak seger på bortalaget.
2.10 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

Känslan är att Malmö FF så sakteliga börjat växla upp. Tycker insatsen mot Djurgården var lagets bästa den här säsongen och 1-0-segern var välförtjänt. Christiansen tungan på vågan igen. Har varit inne på det tidigare, men det är värt att nämna igen, när matcherna komer tätt gynnas Malmö av sin breda och jämna trupp. Mot Djurgården satt följande spelare på bänken:
Knudsen, Traustason, Antonsson, Larsson, Molin och Prica. Samtliga skulle kunna kliva in från start här utan att elvan försämras nämnvärt. Stor fördel nu när det bara är tre vilodagar.

Elfsborg tog en stark poäng mot IFK Norrköping i onsdags. Men de hade en ganska stor portion medstuds. Johan Larssons harmlösa inlägg självmålades in och laget kunde spela på sin ledning. Peking hade sedan många riktigt vassa målchanser utan att få in bollen. 21 avslut, sju på mål och ett stolpskott. 2.16 i "expected goals".

Annars är Elfsborg ett av fyra obesegrade lag hittills. Rätt så positiv start, men den ska inte överskattas. Tycker alltjämt laget saknar offensiv spets för att på allvar utmana i toppen. Blir en placering runt 6-8 i tabellen i år igen gissar jag.

Konstgräs är som bekant inte Malmös favoritunderlag. Men de gjorde en bra insats mot Häcken för ett par veckor sedan och ska vara så pass bra att de kan hantera underlaget. De har så många potentiella matchvinnare att de ska gå segrande ur den här matchen. Trivs också utmärkt i Borås, där de vunnit sex av senaste sju matcherna.

2-1 till MFF?

This is the stats tab
This is the post tip