På torsdagen tar Elfsborg emot Milsami i Conference League-kvalet.
Mitt speltips: Båda lagen gör INTE mål. Nordicbet eller Betsson . Går även att spela att Milsami gör under 0,5 mål på LeoVegas , Unibet eller Expekt .

För min idé här är framför allt att moldaverna inte gör mål. De slutade trea i moldaviska ligan ifjol, en bra bit efter Sheriff Tiraspol, som är i en klass för sig. Med tanke på att dem sällan rosar marknaden i europeiskt cupspel säger det en del om kvalitén på den inhemska ligan. Har mest inhemska spelare och inget stjärnnamn som sticker ut, vilket de här lagen brukar kunna ha ibland. Trasslade sig förbi bosniska Sarajevo, som trots spelövertag i bägge matchenra inte fick in bollen.

Vet inte ur det ser ut med konstgräs överlag i Moldavien, men de spelar inte på konstgräs på hemmaplan i alla fall. Så det lär ta en del tid att vänja sig vid.

Bara fyra lag har släppt in färre mål än Elfsborg i Allsvenskan. Underliggande statistiken ser också bra ut och de är defensivt starka trots att Okumu sålts. Bra målvakt i Rönning. Thelin är skicklig taktiskt och lär inte bjuda på något här.

Jag tror även moldaverna mest siktar på att få med sig ett hyggligt resultat härifrån. Lär spela defensivt, precis som de gjorde mot Sarajevo i första matchen, och sikta på att göra något skojigt på hemmaplan nästa vecka. Tror inte ett eller två Elfsborgsmål ändrar på den taktiken. Bör inte ha kvalitét nog att hota särskilt mycket här och jag tror en Elfsborgsnolla är klart trolig.

This is the stats tab
This is the post tip