Speltips Elfsborg - Östersund

Elfsborg tar emot Östersund på lördagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. LeoVegas, Unibet eller Casumo.

Elfsborg har haft under 2,5 mål i 6/11 matcher hittills.
Östersund har haft under 2,5 mål i 4/10.

Bägge lagen saknar sin striker. Per Frick (3+1) är avstängd för Elfsborgs del. Östersund har Blair Turgott (5+1) på landslagsspel. Såklart ett avbräck för bägge. För Elfsborgs del saknas även viktige Johan Larsson, som är skadad. Han är otroligt viktig med sitt överlappande och inläggsspel.

Östersund ligger på kvalplats inför den här omgången. Trenden efter att Potter lämnade och allt tjafs runt klubben har varit klart negativ och mycket talar för att de åker ur om de inte lyckas vända på hur det ser ut. Läget just nu är rätt utsatt tabellmässigt, särskilt som jumbon ÖSK rustar de luxe och det i övrigt inte finns så många räddningsplankor vad det verkar. Jag tror att det kommer leda till ett Östersund som spelar mer likt de gjorde i fjol, dvs. rätt cyniskt och riskminimerande. Mindre process, mer poängjakt. Kan inte bjuda på så billiga mål som de gjort i många matcher. Räknar med ett ÖFK som står lite lägre och då passar Ndione (trolig start som striker) sämre än vad Per Frick gör.

Framåt tycker jag Östersund är för dåliga helt enkelt. Ligger klart sist vad gäller expected goals enligt statistiktjänsten jag använder. Har med andra ord skapat målchanser av sämst sammlagd kvalitét hittills. Mot ett defensivt stabilt lag som Elfsborg tror jag på bra chans att de nollas.

Elfsborg är pålitliga vad gäller att göra mål (mål i nio av tolv) men de öser sällan in kassar. Bara gjort fler än två mål i en enda allsvensk match hittills. Kommande vecka ska de dessutom in i Conference League-kval, vilket säkert kan stjäla lite fokus. Vid eventuell ledning tror jag snarare de kommer kontrollera än fortsätta ösa och med tanke på Fricks avstängning och Ndione som förmodad ersättare blir även bänken lite tunnare offensivt. Kommer inte finnas en ocean av alternativ för Thelin att laborera med.

Jag tror på en matchbild där Östersund står rätt lågt och vill få det att ticka 0-0. Bortalaget bör få svårt att näta över 90 minuter. Elfsborg lär mala på och lär väl till slut få utdelning, men tror inte på någon total överkörning. 1/2-0 eller möjligen 1-1 känns tänkbart som slutresultat. Underspelet bör vara en bra startposition i matchen hursomhelst, till såhär högt odds bör det gå att spela ö2, ö1,75 eller så live om spelet öppnar sig.


Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Elfsborg - Östersund
Spela på Speltips Elfsborg - Östersund
Polsater - 15 Juli 2021 - 20:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming