Elfsborg tar emot Sundsvall på måndagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Elfsborg. Pengarna tillbaka vid uddamålsseger, fullvinst vid två eller fler mål.

Sundsvalls hemmaseger mot ett roterande Kalmar FF i midweek-omgången överskattar inte jag i alla fall. Hade väldigt lite boll och skapade inte mycket. Har inte ändrat mig - given nedflyttningskandidat alltjämt.

På samma sätt överskattar jag inte Elfsborgs småknackiga inledning där de i veckan förlorade mot Helsingborg nere i Skåne. Gräsmatch där och de missade bland annat straff. Helsingborg skapade väldigt lite och hade lite medstuds som fick med sig tre poäng.

Elfsborg och Sundsvall möttes även i Svenska Cupen. Boråsarna slaktade Sundsvall totalt spelmässigt och 3-2-segern var definitivt i underkant. Sundsvall gjorde mål i stort sett varje gång de var på offensiv planhalva. Såklart inte hållbart.

Dags för Elfsborg att sätta ner foten med en riktigt bra prestation här. Det här är en hemmamatch de bara ska vinna. Ställs mot seriens kanske svagaste lag hemma på konstgräset. Jag tror ett rejält revanschsuget Elfsborg, som haft lite motstuds i inledningen, kommer göra en bra match här. Kommer de bara upp i hyfsad nivå ska de ha absolut toppchans här.

Skulle det stanna på uddamålsseger är det pengarna tillbaka, vilket känns bra. Men jag tror det kan bli mer än så.

3/4-0-1?

This is the stats tab
This is the post tip