På Sport desgasi i Turkmenistan har tabelljumbon Energetik i Yokary Liga i uppgift att på hemmaplan vända på en negativ trend när tabelltrean Kopetdag Asgabat kommer på besök. Det kommer att bli en oerhört tuff uppgift, med tanke på att Energetik befinner sig i en djup formsvacka medan gästerna Kopetdag Asgabat kommer till denna match från en imponerande prestation.

På sju spelade ligamatcher har Energetik lyckats skrapa ihop fem pong, med en seger, två kryss och fyra förluster. Bortaspelet har till och med varit bättre än hemmaspelet, även om det är en klen tröst. På hemmaplan har Energetik lyckats göra ett mål på tre matcher där motståndet har varit FC Asgabat, Altyn Asyr och Sagadam och där Energetik har släppt in mål i samtliga matcher.

Mål kommer Energetik även att släppa in mot Kopetdag Asgabat, som gjorde en fantastisk insats i sin senaste match, hemma mot Merw som slutade 3 - 1. Kopetdag Asgabat har hittat en stark form och kunde ha gjort betydligt fler mål än så. Bakåt var Kopetdag Asgabat också starka. Allt i allt har Kopetdag Asgabat bara släppt in fyra mål på sju spelade ligamatcher.

Som om Energetik inte har nog med problem, med formen och skador i startelvan, så har de också en måltorka, då de inte har nätat på de två senaste matcherna. Svårt blir det att göra mål även på Kopetdag Asgabat, som försvarar sig starkt, men ännu svårare blir det att hålla tätt bakåt för Energetik som har en väldigt liten chans till poäng. Kopetdag Asgabat å andra sidan ska ha en väldigt god chans till att plocka samtliga poäng. Marknaden erbjuder över dubbla pengar på en rak Kopetdag Asgabat. Taget!

Speltips Energetik - Kopetdag Asgabat:
2 - odds 2.05 hos 888sport , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip