England ställs mot Albanien när VM-kvalet fortsätter under torsdagen. Inför avspark skiljer det fem poäng mellan tabellettan England och trean Albanien. Hur många skiljer det efter den här matchen?

England har stått för en finfin insats i pågående VM-kval så här långt. Sex vinster och två oavgjorda är vad hemmanationen noteras för och vad gäller deras målskillnad är den magnifik då den stannat på 24-3.
Senast hemmanationen var i farten hade de Ungern på besök och det blev en 1-1-match hemmapubliken bjöds på då. Freiburg-spelaren Roland Sallai inledde målskyttet för sitt Ungern då han gjorde mål på straffspark, sedan kunde England kvittera i matchminut 37 genom Stones, men roligare än så blev det aldrig för britterna som nu jagar "revansch" mot ett Albanien som går för andraplatsen!

Albanien är som tidigare nämnt tabelltrea. 15 poäng är vad bortanationen spelat ihop inför denna match och just nu har de två poäng att ta igen på tabelltvåan Polen.
Gästerna hade just Polen på besök i deras senaste VM-kvalmatch och det slutade med 1-0-seger för polackerna, vilket för deras del var en blytung trepoängare i kampen om att knipa en VM-plats. I den matchen fick vi se sju kort, samtliga gula och sex av korten gick till spelare på planen. Backar vi bandet och ser till hur det såg ut när England gästade Albanien i mars tidigare i år så vann engelsmännen den tillställningen med 2-0 och då delades det ut fem gula kort, där Albanien ådrog sig tre av dem.

Domare denna gång är Orel Grinfeeld från Isreal.
40-årinngen har en statistik som vittnar om att inte är blyg att använda korten och då detta är en mycket viktig match för främst albanerna är det inte helt omöjligt att det bjuds på fysiskt spel.

SPELTIPS
Över 4,5 kort på Wembley Stadium och detta till oddset 2.32 hos LeoVegas / Unibet / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip