Speltips: England - Argentina

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-06-14 21:00
Land: Frankrike
Liga: VM-Dam
Odds: 1.77
Tips: Under 3,5 mål
Omgång 2 av Dam-VM i fotboll där England är megafavoriter när de möter skrällaget Argentina på Stade Oceane.

Av någon anledning är både Englands herrar och damer en av favoriterna till segern av varje mästerskap i fotboll, oavsett form. Av någon annan anledning brukar det alltid skita sig på ett eller annat sätt. Det är inte meningen att ta bort uppmärksamhet från damerna, men det är dessvärre samma visa även hos damerna. Självklart ska England vara förhansfavoriter i denna match och klara av att slå Argentina. Allt annat vore en skräll - igen. MEN...

Däremot ska inte linan på över/under antal mål befinna sig på 3,5 - vilket är för högt med tanke på hur båda lagen har spelat.

England är urstarka i defensiven och ska klara av att hålla nollan mot Argentina som är uddlösa framåt. Även om England vann sin premiär mot Skottland med 2 - 1, såg det inte direkt lysande ut. Det har för övrigt inte gjort det inför mästerskapet heller, under träningsmatcherna, där England har haft bekymmer med målskyttet. Förbundskaptenen och den forna backen Phil Neville var kritisk över sättet England tappade kontroll över matchen. Inte heller lyckades han ändra lagets spelstil - från långbollar till ett kontrollerat offensivt kortpassningsspel och detta kommer att innebära bekymmer mot Argentina.

Efter två år utan en förbundskapten tog en vändning för Argentina som kvalade in till VM och tog sin första VM-poäng någonsin när de spelade mållöst mot självaste Japan. Detta blev turneringens första stora skräll, i alla fall oddsmässigt. För även om Japan givetvis höll i taktpinnen så var matchen ändå jämn. Inte för att Argentina hade något briljant anfallsspel, utan för att de krigade varje sekund. I mitt tycke handlade detta om attityd hos Argentina, som tippades bli gruppens sämsta lag.

Hur reagerade damerna på detta? De struntade i utgångsläget och stod för en stark defensiv arbetsinsats. Jag är övertygad om att Argentina återigen kan stå för en stark defensiv arbetsinsats mot England och deras långbollar, som inte har den bästa precisionen heller. Jag är inte så optimistisk att jag tror att Argentina återigen kan spela mållöst och ta poäng - även om det vore häftigt och kul för mästerskapet och dramatiken i gruppen - men de ska inte heller behöva släppa in många mål.

Marknaden har lagt över/under linan på 3,5 mål i matchen. I skrivandets stund är det hittills endast 3 av 15 matcher i turneringen som har slutat över 3,5 mål. När England inte har spelat på topp på sistone, samt att Argentina är fulla av självförtroendet och starka i defensiven finner jag ett värde i oddset 1,77 på att matchen innehåller som mest 3 mål. Därmed lägger jag ett spel på under 3,5 mål i matchen.

Själva oddset hittas hos SpeedyBet.

SpeedyBet: 200% startbonus upp till 2000 kr!
Nya kunder får 200% i startbonus. Sätt in 1000 kr och du får hela 3000 kronor att spela för.

---
Bekräftad startelva - England:
Carly Telford, Lucy Bronze, Steph Houghton, Abbie McManus, Alex Greenwood, Beth Mead, Jade Moore, Jill Scott, Fran Kirby, Jodie Taylor & Nikita Parris.

Bekräftad startelva - Argentina:
Vanina Correa, Adriana Sachs, Agustina Barroso, Aldana Cometti, Eliana Stabile, Estefania Banini, Ruth Bravo, Lorena Benitez, Miriam Mayorga, Florencia Bonsegundo & Sole Jaimes.
---
  England - Argentina
Spela på Speltips England - Argentina
rad - 13 Juni 2019 - 10:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Deportivo La Coruna - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - 1
2.00
21:00  Thailand - Chile
Fotboll - Dam-VM - Chile vinna & hålla nollan
1.95
21:00  USA - Sverige
Fotboll - VM - damer - Under 2,5 mål
2.14
21:48  Te Quiero Grif - Ebony Boko
Trav - Dannero - H2H 1
1.75
01:00  Uruguay - Japan
Fotboll - Copa America - Uru inte mål i båda hl
1.94
21:00  Frankrike - Kroatien (U21)
Fotboll - U21-EM - Över 2,5 mål
1.68
21:00  Peru - Brasilien
Fotboll - Copa America - 1X första halvlek
2.0
01:00  Ecuador - Chile
Fotboll - Copa America - 2
1.88
21:00  Bolivia - Venezuela
Fotboll - Copa America - BLGM Nej
1.75
17:30  Halmstad - Frej
Fotboll - Superettan - 1 (asian -1)
1.93
21:00  Qatar - Argentina
Fotboll - Copa America - Argentina under 2,5 mål
1.61
  Rekatochklart Poolspel Insats
21:05  V64 torsdag 20/06 480 kr
18:30  Topptipset fre 21/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming