Speltips: England och Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

England tar emot Australien på Wembley i en träningslandskamp. För engelsmännen blir det lite av en uppvärmning inför EM-kvalmatchen mot Italien på tisdag nästa vecka, där man har chansen att göra sig klara för EM.

England och Australien har endast mötts två gånger de senaste tjugo åren, där Australien vann med 3-1 i 2003 och England vann det senaste mötet 2016 med 2-1.

Gareth Southgate har gått ut och meddelat att det kan testas och snurras en hel del i startelvan den här matchen. Det är inte alls omöjligt att åtminstone någon av Ollie Watkins, Eddie Nketiah, Lewi Colwill, Marc Guehi och Jarrod Bowen får efterlängtade starter. Där har vi förutsättningarna inför denna träningslandskamp.

Southagets experiment

England har varit ett väldigt stabilt landslag under en lång tid, där man har släppt in väldigt lite mål. Dessa träningsmatcher, och speciellt om man ska testa lite nytt, kan ofta slå lite fel. Jag menar inte att England kommer förlora mot Australien för att Southgate ger lite nya spelare chansen. Det kan dock bjuda in till en lite mer öppen matchbild när spelare vill slå sig in i ett lag och visa upp sig.

Australien har ett hyfsat landslag som är väloljat och ihopspelat, men det är inget speciellt. England har goda chanser att vinna med ett par bollar om man får ordentlig träff, men det är inte heller omöjligt att det blir en mer öppen matchbild eftersom det är en träningsmatch.

Jag tror därför på en målrik historia som England tillslut vinner, och spelar därför England rak seger och Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip