Speltips: England seger & under 3,5 mål i matchen till 2.20 hos bet365
—-
Träningslandskamperna inför EM börjar dra igång och det har blivit dags för en av storfavoriterna England att träningsspela mot Bosnien.

England kommer till den här första landskampen med en trupp som ännu inte är full. Jude Bellingham spelade final i Champions League så sent som i lördags och ansluter till truppen senare. Detsamma gäller trion Phil Foden, Kyle Walker och Kobbie Maino som nyligen spelade FA-cupfinal och får därför lite extra vila.

Bosnien kommer till den här landskampen med en rykande färsk förbundskapten i Sergej Barbarez. Detta gör det här bosniska landslaget rätt svåra att sia om, men med en ny röst vid tränarbänken kan nog lite ny energi infinna sig i detta landslag.

EM-förberedelserna är igång

Sett till att Englands trupp ännu inte är fulländad känner jag mig rätt säker på att vi kommer få se en rätt roterad engelsk elva. Utöver de som redan nämnts väntas även Maguire, Saka, Shaw och Anthony Gordon vila från denna landskamp.
Detta lär ge Southgate möjligheten att ge andra spelare möjligheten att visa upp sig och spela in sig i en slutgiltig EM-trupp. Så en fullstark elva lär det inte bli, men en motiverad sådan väntar jag oavsett.

Bosnien har inget mästerskap att ta hänsyn till, utan lär komma fullt motiverade och fokuserade till denna landskamp. Resultaten denna senaste tiden har dock varit bedrövliga för Bosnien, och jag tror inte en ny förbundskapten kommer vända på det över en natt.

Jag ser som sagt framför mig ett England med spelare som vill visa upp sig. Skillnaden i kvalité gör att England definitivt ska vinna den här matchen oavsett elva, speciellt på hemmaplan.
Någon målkavalkad eller fullständig överkörning behöver det dock nödvändigtvis inte bli. Bosnien kliver ut helt utan press och bör kunna stå emot någorlunda åtminstone i en match som kan bli rätt hackig med tanke på att det nog kommer bytas en hel del hos England. Det kanske även smyger in sig lite försiktighet hos engelsmännen, då det vore dumt att riskera några skador så tätt inpå mästerskapet.

Rak seger på England spelas, men vi lägger även till under 3,5 mål i matchen och får det till oddset 2.20 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip