England kan ta tredje raka segern i EM-kvalet när Bulgarien gästar Wembley.

Three Lions leder gruppen trots att laget spelat både en och två matcher färre än vissa lag i gruppen. Southgate har fått en drömgrupp och ska inte vara hotade att ta hem gruppsegern. Vann i premiären mot Tjeckien (som ligger tvåa i gruppen) med 5-0 på hemmaplan.

Bulgarien sitter i en svår sits om man ska försöka ta sig till EM. Det insläppta 3-2-målet hemma mot Kosovo gjorde att chanserna krympte dramatiskt. De åker till London för att försöka stå lågt och göra det så svårt som möjligt för England att göra mål. Men några större förhoppningar ska inte Bulgarien ha.

I Englands matcher så har laget stort bollinnehav och kampen på mitten uteblir oftast eftersom motståndarna inte besitter kvalitén för att mäta sig mot England när det kommer till att spela fotboll. Därför vinner England oftast tillbaka bollen rätt snabbt och pressen fortsätter. Duellspelet försvinner så klart inte helt men det blir färre närkamper och det ser vi på statistiken.

England fick tio frisparkar mot Makedonien respektive elva mot Tjeckien. Jag tycker det är en hög lina som bet365 sätter på England i kväll. Bulgarien är ett lag som drar på sig en del frisparkar men trots det är linan för hög, enligt mig.

Jag spelar England under 17,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip