England tar emot Italien i omgång av tre av Nations League.

Sett till många andra nationer har England ett väldigt starkt lag på pappret. Många unga spelare som vill in i landslaget och det här är en bra chans att visa upp sig. Dock har resultaten inte varit så bra där laget bara har en poäng och ligger sist i gruppen. Behöver tre poäng här på hemmaplan för att ens ha chans att kunna vinna gruppen.

Italien kommer inte med samtliga tillgängliga i den här samlingen. För er som sett Italien under den senaste veckan vet att nyckelspelare saknas på flera positioner och spelet ser långt ifrån perfekt ut. Har trots detta fått med sig poäng mot Tyskland samt en vinst senast mot Ungern så tabelläget ser bra ut och kommer i första hand gå för att få med sig en poäng i Wolverhampton.

Englands offensiv fick fart när Jack Grealish kom in mot Tyskland så förmodar att han får chansen från start nu. Det är i defensiven som några frågetecken finns men i anfallet så flödar kreativitet och när de nu vänder hemåt till England efter två bortamatcher tror jag Italien kommer bli nedtryckta långt in på deras egna planhalva.

Jag spelar England över 12,5 skott @1.90 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip