England tar emot Kosovo på hemmaplan och här gäller det att behålla förstaplatsen. Kosovo är ännu obesegrade då laget har vunnit två matcher och spelat oavgjort två. Så helt ska man inte räkna bort dem, även om jag tror att England visar sig bättre här. Jag spelar att det döms straff i matchen till 2,75 x pengarna hos bet365 .

England har fått totalt tre straffsparkar i de tre senaste EM-kvalmatcherna.

England fortsätter att vara på en annan nivå i EM- och VM-kval. En bättre och starkare sådan. Three lions har besegrat Tjeckien, Montenegro och Bulgaria i gruppäventyret än så länge. Tre segrar och 14–1 i målskillnad.
Ska bli intressant att se vilken taktik Bernard Challandes och Kosovo väljer under tisdagskvällen. Laget har inte gjort allt för många mål (sju på fyra matcher) och är inte heller allt för tajta bakåt (fem insläppta). Tror Kosovo kommer bli rejält nerpressade här – det finns inte riktigt så många andra val.
Dock har Kosovos matcher varit ganska målglada också – blir intressant att se.

Möjliga startelvor:
England: Pickford – Alexander-Arnold, Keane, Maqure, Rose – Henderson, Rice, Chamberlain – Sancho, Kane, Sterling
Kosovo: Muric – Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Hadergjonaj – Voca, Halimi – Zhegrova, Cellina, Rashani – Muriqi

Ett lågt stående Kosovo mot ett snabbt och skickligt offensiv med Chamberlain, Henderson, Sterling, Kane och Sancho. Drömläget blir om Kosovo lyckas hålla sin nolla intakt fram till andra halvlek. Då kommer England bli otåliga och börja söka ytor i straffområdet för att få läget från elva meter. England har fått tre straffar i de tre senaste EM-kvalmatcherna.

SPEL: Straff i matchen till 2,75
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip