Speltips: England asian -1,5 till 1.70 hos bet365 .
—-
England mot Malta står på menyn under fredagskvällen. Någon jämn tillställning är väl inte att vänta, men ett fint spel tycker jag mig ha hittat oavsett!

England är såklart storfavoriter när lilleputtnationen Malta kommer på besök till Wembley, och jag kommer inte leka läcker och ställa mig emot det.

Jag tror England sätter plattan i mattan ganska omedelbart och stänger den här matchen så fort som möjligt för att sedan börja fokusera på bortamatchen mot Nordmakedonien några dagar senare.

Oavsett om Gareth Southgate väljer att rotera en aning eller ställa upp med starkast möjliga elva ska England kunna köra över Malta från minut ett, och det väljer jag att lita på att man gör.

Malta ligger sist i gruppen. Noll inspelade poäng och en målskillnad på 2-18. Det finns absolut ingenting som tyder på att man ska kunna störa engelsmännen ens en gnutta.

Endast motivation kan fälla England

Jag tror som sagt att England vill stänga den här matchen så tidigt som möjligt, och det har man allt möjligheter till att göra.
Oavsett startelva är det bara motivation som ska kunna sätta stopp, och där har Southgate visat förut att han kan göra jobbet.

Framför hemmapubliken på Wembley tror jag England visar vart skåpet ska stå direkt i den första halvleken mot ett uruselt Malta. England asian -1,5 i första halvlek spelas till 1.70 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip