England blir klara för EM nästa sommar om de besegrar Montenegro. Det räcker egentligen att Tjeckien vinner mot Kosovo för att England ska åka till ett nytt mästerskap. Montenegro är långt ifrån en EM-plats med sina tre poäng.

Vanligtvis är det lugnt och stillsamt vid en sådan här samling. De ska vinna mot Montenegro med några bollar för att sedan fira att man spelar i mästerskapet till sommar. Men mötet mellan Liverpool - Manchester City var inte lägligt att vara på schemat tolv timmar innan de skulle samlas med landslaget. Jag tänkte i söndags när jag såg Sterling och Alexander Arnold knuffas lite att de ska träna ihop om ett dygn. Kändes inte optimalt. Nu blev bråket istället om Sterling och Gomez. Southgate hade kunnat lösa det här på ett mycket bättre sätt. Låt grabbarna prata ut och smyg med det så inte media får veta det. Nu kommer allt handla om det dessa dagar och när de återigen samlas inför EM så kommer frågorna komma upp igen. Det hade varit lättare att reda ut det på plats och låta Sterling få vara kvar på samlingen. Nu till det sportsliga!

England går hårt på att vinna tillbaka bollen så fort de har tappat den. Det blir många "lätta" frisparkar för motståndarna. Är det en tveksam duell eller tackling nära Montenegros mål, då blir det lätt frispark. Det hade varit annorlunda om det hade varit vid Englands mål för då krävs det mer för att Montenegro ska få frispark.

När lagen möttes i första rundan blev det 14 fouls för Montenegro plus en offside. Det är en spansk domare som gärna blåser i pipan och viftar med korten. Montenegro är ett lag som får många frisparkar med sig. Har gått över den här i samtliga EM-kvalmatcher.

Jag spelar Montenegro över 10,5 frisparkar @1.83 hos bet365 med 4u.
Även över 11,5 @2.37 med 1u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip